Navštíveno 2112x

Pomozte mi prosim vybrat zo styroch druhov komponentnych reproduktorov 165mm, ktore pojdu len cez radio. Neviem sa rozhodnut:
1. Sinuslive sl 160
2. Crunch GTS 6.5c
3. Crunch GTR 6.5ci
4. Magnat Power plus 216
Dakujem.

25.02.2008, 15:48 |
Mááša z uvedených bych se rozhodoval mezi Crunch GTS a GTR, na rádio ideální a za tu cenu bude určitě spokojenost
na radio doporucuju z techto nejvic GTR a na druhym miste GTS .... nebo zitra mi dorazi CRUNCH GRP coz jsou inovovane GTSka. kdyztak pisni na mejl .... GTR i GTS skladem
sinusy se nevyrabi uz.. tak jedine co ma kdo skladem
z tech 4 bych volil Powerbass S-6C :-)
[ Link ] mame s nimi nejlepsi zkusenosti
pripadne Helix Dark Blue 62.1
[ Link ] take ve sve cene nedostizne... jeste tu mame nejake predvadeci kousky s plnou zarukou, tak kdyztak cvakni na maila ;-)
mclaren jestli jen muzu rict mel jsme PB co ti tady nabizi a mel jsme je na radio a byl jsme spokojen jen mi odesla vyska asi po 4 mesicich pouzivani kupoval jsme je nove ...
asi spatny kus :(
Taky jsem pro GTR, citlivost je ideální na rádio, vlastní zkušenost.
Milan-prohifi.cz: milane asi ti jedny pošlu abys mohl taky porovnat ;-)

25.02.2008, 20:41 |
MaxxT sel bych taky do GTR
GTR jsou na zapojení na rádio zbytečné, osobně bych dal přednost GTS, ušetříš a zvukově na tom budeš naprosto stejně.. Pokud do budoucna přemýšlíš na zesikem, tak ano, GTR by byla ta zprávná volba, jinak ale pevně stojím za GTS.
P.S. Jinak souhlasím s MIlanem, Powerbass S-6C a Helix DB 62.1 jsou na rádio osvědčená a ověřená kvalitka..

21.05.2008, 11:43 |
panther | Upraveno: 2008-05-21 11:59:09
Hello, dokážete prosím někdo popsat zvuk těch repro? Třeba jako že sluchátka Sennheiser mají věrnější podání vs. Koss má dokreslený ale krásný zvuk, víc basů.. jak to je u těch repráků? Hledám sadu 13 kompa plus 6x9 ovály do BMW e36 coupe, na rádio. Zesilovač a sub možná časem...
Díky za jakýkoliv komentář
zajímá mě teda Helix DB, Powerbass a Crunch GTR (trochu dražší, nevadí)

21.05.2008, 11:57 |
somtom | Upraveno: 2008-05-21 11:58:35
2 panther:viz pasaták.Pokud už jen přemyšlíš o zesilovači,tak bych volil GTR,jinak GRP eventualně GTSat už kompa či ovály.Jinak PB S-6C jsem měl na radiu i na zesilovači a na obojím hrály spokojeně:)Viz
[ Link ]
nevím, jestli Crunch GTR jsou dražší.. mrkni..
[ Link ] Co se týká zvukové stránky, tak GTRka mají podle mě lepší basovou složku, PB má o něco výraznější výšky. Celkový dojem mám ale lepší z Crunch GTR!!

21.05.2008, 13:52 |
swep powerbass s-6c :)
Souhlasím s Pastákem... PB má výraznější výšky... Na normální poslech normál, ale jakmile se trošku zesílí, tak se musí výšky zeslabovat, protože to docela rve uši občas... Ale záleží jak komu to vadí...