Navštíveno 1320x

ahuj. mam dotaz. jak narocna je vymena origo za neorigo radio. mam na mysli ty krabice z koncernu. objevil jsem nastavec, ktery je na dany typ auta. tam se da mnou vybrane radio. predpokladam, ze ovladani na volantu nepojede na neorigo radio.
na ovladani z volantu se delaj redukce na nektery radia,ale urcite ti tu k tomu povi nekdo daleko vic k tomu co mas vybrany... Jinak vymenit radio by nemel bejt az takovej problem... Nevim jak u techle novejch koncernu je toz vyndanim origo,ale u tech starsich to nebyl problem...
Co jsem slyšel, tak to problém moc neni...Jen je dobrý se zeptat někoho jak na to, jestli nevíš...Aby si si to kolem neponičil...Jinak ovládání rádia z volantu by taky neměl být problém
diky za reakce
no tak bych chtel poprosit nekoho, kdo uz to delal... jak na to? jde o omegu B po faceliftu.
chtel bych tam Pioneera co mam a nejaky lepsi repro + zesik.
Omega tu nedavno byla jedna, jen si nemohu vzpomenout kdo ji delal .... koukni do historie
kamoš by si chtěl taky asi takto vyměnit radio, asi to nebude jen tak, ale dá se to nejspíš, ale na tohle to chce nějakého profíčka, to jen tak nějakej domáci kutil neudělá, asi
asi...:-) pošli fotku interiéru
biturb dělal omegu...
já před rokem,ale neměl jsem ovládání pod volantem.
radio vyndáš vydličkou v poho,akorát to má ještě jeden iso konektor,ten je na displej.asi ti to na něm nebude ukazovat radio ale jen hodiny...nebo co to tam je.na ovládání z volantu bych se vyprd,adaptery nejsou zrovna zadarmo.jinak ten klasickej iso konektor je zapojenej jako všude jinde a k radiu pokud je nový by měla být redukce na iso....
kdyžtak se ptej :)
sakra tak to máš jednoduchý...já lezu přes rádio do menu, musel jsem natahovat nový napajení (origo radio musí být zachovaný v přihrádce)a redukce na anténu stála 2stovky:-) a to neřeším redukční rámeček:-)
ja dekuju za napady a rady. no a nevite o nekom v brne kdo by byl ochotny? aspon rici - toto pujde, toto ne. to ovladani na volantu a displej v aute bych ozelel.
zkus člena Mr.Loony jestli by měl čas, budeš to mít k němu kousek.
w4tch1:to zmákneš sám,jestli nejsi uplně levej.pod nový repro si kup mdf a budeš asi muset sklepat růžek dveří.vejšky se vlezou do origo místa nebo je pohodíš na palubku.a protáhnout kabely už zvládlo moc moc lidí.aspon se to naučíš a budeš to mít radši :)
kamil306:co máš za pekelný auto?to máš dvě radia a jednim lezeš do boardcompa jo? :)mazec,nenávidim tyhle nový káry:(
peugeot...nic zvláštního, můžu být rád že mám aspoň normalizovanou díru na rádio...mám tam hlavně vyvedenej origo konektor do přihrádky spolujezdce, nepotřebuju to dá se říct téměř na nic, kromě změny času, ostatní věci jsem nastavil na začátku a už měnit nepotřebuju...dokonce je to levnější řešení, než kupovat redukci na iso:-)) bude hůř...
budha: no ja to nezvladnu. ale to je na dlouhy povidani, ale kdyz sedis na vozejku tak to je docela problem. tak prave shanim nekoho kdo by do toho sel.
taky vim, ze co si cl. udela sam tak z toho ma vetsi radost a hlavne si to udela presne podle sveho gusta.
v Brně nikoho neznám no :D ale můžeš se normálně zkusit zeptat v obyčejnym servisu, co ti řeknou, tam by mohli vědět co s tim
w4tch1:tak to jsem nevěděl že máš hendykep :(
já bych ti s tim klidně zadara pomohl,ale Praha nebo sever čech....
na druhou stranu ocenuju že i v téhle situaci máš zájem o normální věci.to je moc fajn :)
znám pár podobnejch lidiček,vim že to není vůbec lehký....
w4tch1: Dneska loonyho možná uvidím, tak se ti zeptám...jde ti teda o výměnu rádia, výměna origo repráků (tlumit předpokládám nehodláš) a jen zes nebo i basák?
buddha: ja dekuji. no uz sem sem daval i foto moji vectry s audio. ja se snazim si zivot nejak spestrit a i auto odlisit. no ale sem zavislej na pomoci druhych.
kamil306: budu rad pokud se zeptas. jj jde mi o to dat misto origo radia nejaky co prehraje mp3. repro chci vymenit v pred. i zad. dverich + zesik. o wooferu uvazuju, ale neco decent, jen na dokresleni basu. kufr potrebuju na vozejk.
se pak domluvite spolu, můžeš vše koupit u něj a on ti vymyslí řešení, co by bylo pro tebe nejlepší. kdyžtak mu dám mobil na tebe a zavoláte si.