Navštíveno 1387x

Ahoj,tak tu procházím zpětně diskuzi a jsem z toho jelen.Chci do passata B 5.5 dopředu a dozadu repro.Byl jsem rozhodlej pro komp oboje.Někdo tu psal že výšky ze zadu jdou přímo do uší,což je prý nepříjemné.Nevím.Tak doporučujou koax.Jde mi o to:měl jsem v minulým passatu Sinus live 16iL...hrály super...i basy.Ty už ale nejsou.Co tedy doporučujete?Komp a koax nebo komp komp.A jaký konkrétně?Mě osobně Sinus live je sympatická značka.Budu hrát jen na radio origo navigaci MCD.Díky
Mnoo u me to asi bude jako vzdy kdyz se nekdo pta a videl bych to Crunch GTR dopredu kompa a dozadu bych spi tez dal kompa akorat je to o tom kam si vyskovy reproduktor das , nebot jestli se nemylim je stredobas ve spod dveri a tam bych asi koaxy moc nedaval. jinak ta cena je za oboji dohromady nebo jen za predni?
za kus
ty crunch máš osobně vyzkoušený?Já právě ty SL jo a byly super.Jen nevím , který jsou jejich nástupce....
Crunch mam jak kompa GTR tak i nizsi GTS a dneska mam v planu testnou inovovanou radu GRP, ktera bude nahrazovat GTSka. Ty GTRka za cenu 2150 kč jsou velmi dobrá repra (porovnani se sinusama nemam, neslysel jsem)
jinac tady se vcera Crunch resily
[ Link ]
asi bych šel do těch powerbasů.. ale je to na tobě..
Ja doporucuju Helixy a powerbassy, jine jsem neslysel..

26.02.2008, 19:41 |
MaxxT tady se resilo neco obdobneho..
[ Link ]
A co tyhle ... mam na ně zálusk .. jsou překrásný a Pioneer ví co dělá :o)
[ Link ]
hlasuju pro Powerbass S-6C
[ Link ] nebo Helix Dark Blue 62.1
[ Link ] 2 stejne pary - jeden dopredu, druhy dozadu
pouze na radio se priklanim k Helixu, pokud bys mel zajem, tak cvakni, vse skladem ;-) kdybys to stihnul rychle, zitra je tam mas :-)
ahoj,tak už jsem zase o kousek dál...už mám na výběr pouze sinus live a helix...ale nevím jaký
[ Link ] [ Link ] [ Link ] [ Link ] je to na radio.Nevíte jakej je mezi nima rozdíl?Basují helixy stejně jako ty sinusy?
osobně bych šel do Crunch GTR 6.5Ci
[ Link ]
s prvníma sinusama SL16 a i s Helixama Blue62 mám osobní zkušenost na radiu a sinusy se na helixy absolutně nechytají, nehrajou sice špatně za ty prachy to ne, ale Helixy strašně příjemně hrajou a na to tvé radio budou naprosto ideální a uplně postačující
Druhé sinusy jsou pro tebe absolutní zbytečnost, to vubec neřeš, potřebují výkon a ten ty jim nedodáš, takže nevyužiješ jejich potenciál.. takže toto neee
jinak jako Milan ;-)
tak s toho vyberu co jsi dal na radio jedine Helixy , dal uz se muzes rozhodnout podle financi a u tech helixu se podle me muzes rozhodnou akorat podle barvy, ktera se Ti libi (jinej rozdil jsem nenasel)
[ Link ] co říkáte na diskuzi k repro?není fakt lepší koupit za ty prachy jen středobas?