Navštíveno 1322x

Když mám 2kanál zapojený v můstku a na ten můstek připojím dva sw jakou budou mít impedanci 2 nebo 4 ohmy? Tyhle el. věci jsou mimo mě
pokud msjí oba dva 4Ohm, tak se dají zapojit paralelně na 2Ohm, nebo sériově na 8Ohm, což je pro drtivou většinu můstků nepoužitelný, co je to za zes a repro?
pac malokterej dvoukanal umi v mustku 2 OHM
Frenkie: hh me to vyznelo z ty vety jako kdyby mluvil o 8mi ohmech... to pak jo...
Crash: svym způsobem je nepoužitelnejch i 8Ohm, protože při nich má zase zesilovač dost malej výkon na dva basáky, samozřejmě pokud to neni nějaký dělo
no on mluvil , pokud chces dat na dvoukanal dva suby musi jejich vysledna impedance dat 4 OHM - takze tim padem musi mit kazdej sub bud 2 OHM a kdyz je zapojis seriove bodou mit celkove 4 Ohm a nebo kazdej budu mit 4+4 a ty das paralerne civky kazdeho ale mezi sebou propojis seriove (doufam, ze to pisu dobre, kdyztak me opravte)
ThomasLamb:Vážně by to chtělo upřesnit o jakou jde impedamci na subwooferu.Nejsme jasnovědci :-D
Zesilovač MAC AUDIO FEARLESS 2000 a sw by byli asi JBL GTO1260BR
Thomas: tak tyhle spolu ne, myslim že tak akorát by to bylo kdyby hrál jen na jeden ten sub, kdyby jsi chtěl oba, tak by to chtělo monoblok, kterej při těch 2Ohm dává alespoň 500W