Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Levné autorádio

o Navštíveno 1094x o
o 29.02.2008, 18:48 | Martin21
Ahoj hifíci! Rozhodli jsme se, že strejdovi ke kulatinám koupíme nějaký autorádio. Rozhodující je cena - co nejlevnější, ale podmínka je 1 pár RCA,CD+mp3, dobrý příjem signálu, AUX. Vybírám jedině ze značek Alpine, Pioneer, Kenwood, Clarion, možná bych překousl i JVC nebo Blaupunkt. Bude pohánět přímo repro - bez zesíku. Rád bych něco s trochu kvalitním zpracováním a co nejlepším zvukem. Nekamenujte mě, že chci co nejvíc za co nejmíň. Cena max 3000Kč. Díky všem

o 29.02.2008, 22:27 | Midnite
nevím proč píšeš: ,, možná bych překousl i JVC"... mám JVC a s kvalitou zvuku a funkcemi jsem spokojený...
o 02.03.2008, 01:59 | M.a.R.i
Myslím že u rádií do 3000 si moc nepolepšíš ani nepohoršíš pokuď nešáhneš po čínách s USB,čtečkou karet apodobně... Ale co můžu mluvit za sebe,tak jsem kdysi měl jeden z nejlevnějších kenwoodu, předtím jsem měl ve stejné cenové relaci Pioneer. A kenwood se zpracováním nedal srovnávat. Kvalita zvuku byla shodná.
o 02.03.2008, 11:40 | Martin21
To Midnite: vím, že JVC není špatná značka jak co se zvuku týče, tak i zpracováním, ale už jsem párkrát slyšel, že je někteří museli i dvakrát reklamovat. Možná to byly jen vadné kusy, nevím.
Vybírám z těchto:
[ Link ]
[ Link ]
[ Link ]
[ Link ]
[ Link ]
[ Link ]
[ Link ]
a nevím si rady. Kvůli výbavě se mi líbí Clarion, vzhledově zase Pioneer. Nemáte zkušenosti s těmito novými modely? Díky

o 02.03.2008, 16:24 | Midnite
mám JVC KD-G722 nebo tak nejak... a vse bezproblemu.. u vsech znacek muzes narazit i na spatne kusy..
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3048 sekund.