Navštíveno 1505x

02.03.2008, 21:57 |
kucik tak sem si trochu hrál,ale mám otázečku.Jak velikou díru mám udělat do zadní stěny toho doorboardu?-reprák vyčnívá asi o 1cm,takže by stačlo vyříznout jen malý kousíček,aby tam zapadl magnet (reprák je natočený nahoru i do boku,takže fakt jen proříznout),nebo do toho mám vyříznout díru 16,5 cm jako je reprák a stejnou díru do tapecu?.Nevím,kdybych tam vyřízl jen tu malou na ten kousek magnetu,tak co by to udělalo se zvukem.Co bude lepší?

02.03.2008, 21:58 |
kucik

02.03.2008, 21:59 |
kucik
co tam je za repro ??
jaký auto -jak jsou dveře řešený
vyřezal bych asi 16 cm a bud vytlumit a utěsnit dveře nebo vytvořit ozvučnici dovnitř dveří z laminátu ale bude docela malá

02.03.2008, 22:22 |
kucik je to 626 coupe,a repro sinus live SL 160.Dveře zatím vytlumený nemám,ale budou.Hned za reprákem je plech,takže ho budu muset vyříznout,snad to se dveřma nic neudělá.Door boardy budou připeněny na tapecu,ten je zezadu vyztužený laminátem a pude na to ještě asi brax
na 16stku to je dost maly objem aby si to nechal uzavrete,ja by som to otvoril do dveri,nemsi to byt 16cm diera,staci 13cm aby to nemalo velky odpor pri prudeni.
Inak pekna praca :-)

03.03.2008, 22:56 |
kucik Kurnik,tak je tady tolik zkušených hifíků,a objeví se jen 2 příspěvky,tak to vám pěkně děkuju
hned se nerozčiluj. rozhodně to otevři a hraj na objem dveří. díru udělej co největší aby nedocházelo k ovlivnění odraženýmei zvukovými vlnami hned ze reproduktorem. Pokud dáš na vnější plech za reproduktor čtverec dynaxorbu tak těm odraženým vlnám ještě zemezíš a získáš lepší zvuk.