Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Instalace Felicia?

o Navštíveno 2040x o
o 03.03.2008, 08:54 | camron
Ahoj,

rád bych se obrátil na Vás, na odborníky, s prosbou o radu s instalací. Jelikož jsem v tom opravdu amatér a vůbec nic mi neříkají pojmy jako 2kanál, 4, 5 kanál, monoblok, atd., takže trochu tápu.

Chtěl bych nějakou instalaci do Felicie hatch. Představa jsou kompa v předních dveřích (asi 165mm), asi ovály do plata (MDF?) a sub do kufru. Nic víc. Ale tápu s tím, jaký k tomu použít zesilovač a jaké rádio (kolik RCA, atd.). Poradíte?

o 03.03.2008, 09:00 | Smrada (M)
Zkus nejdrive trochu pohledat zde na foru
o 03.03.2008, 09:03 | Frenkie
poradit zde neni problem, ale napis co poslouchas, kolik do toho chces asi dat a co od toho tak cekas
o 03.03.2008, 09:11 | camron
2 Smrada:
Já jsem to samozřejmě nejprve prošel, ale každý řeší jestli repro X nebo Y, kolik tappajomatu, kolik toho a toho, jaké doorboardy, ale ucelená informace nikde, tak proto se právě ptám.

2 Frenkie:
Tak právě, že bych potřeboval něco univerzálního. Někdy si poslechnu DNB, někdy PSH, někdy Rammstein a někdy si v 8 pustím Impuls...:)
o 03.03.2008, 09:32 | Mááša
Zkus napsat alespoň kolik chceš investovat a podle toho se může dělat nabídka... ;-)
o 03.03.2008, 10:44 | Luke-Jeep
Pokud bys chtel vsechny repra v aute tak jak jsi je popsal hnat prez zesilovace budes na predni a zadni potrebovat 4kanal (4 "trasy" pro zesileni) a na basak monoblock nebo mustkovatelnej dvoukanal (jedna "trasa" pro zesileni)

V tomhle pripade by bylo idealni mit radio s tremi pary RCA (pro kazdy kanal na zesilovacich jeden vyvod RCA)

TO je asi takovy zakladik...

foto k příspěvku  od Luke-Jeep

o 03.03.2008, 12:49 | Midi34
inspirace [ Link ]
o 03.03.2008, 14:37 | Escudo
kdyby jsi chtěl všechno pohánět jednim zesilovačem, tak mám na prodej kvalitní šestikanál Quadral, mohli by se na ně zapojit přední kompa, zadní repro + slabší subwoofer okolo 150wrms - viz [ Link ]
o 03.03.2008, 14:49 | DevoteeG2
Jako základ, než se tu začneš ptát dál bych si projel tuto stránku, nejlépe teď hned: [ Link ]

Tak.... přečteno? Teď si o mnoho chytřejší.

Pokud jsou další otázky, zkus použít vyhledávání, trochu se tu porozhlídni, řešilo se tu opravdu skoro vše.

Jako námět na přemýšlení: ovály vzadu jsou zbytečný, mě se třeba zvuk zepředu i zezadu vůbec nelíbí, nehledě na to, že pokud budeš mít subwoofer a aspoň trochu rozumný kompa vepředu, tak basy z oválů jsou úplně zbytečný. Pokud nejezdíš většinu času i s lidmi vzadu, tak podle mě bezvýznamný a za ušetřený peníze z oválů koupíš lepší repra dopředu a bude to znít mnohem, mnohem líp. Takže na Tvém místě bych přemýšlel pro začátek o 4kanálu, slušných kompech dopředu,subwooferu, odpovídající kaběláži. Když vytlumíš dveře a nezvolíš nějaký noname komponenty tak budeš hodně spokojen...
o 03.03.2008, 17:56 | Zaky
Jako DevoteeG2,čtyřkanál,kompa a woofer do začátku stačí.Monoblok na basák mužeš dokoupit časem.Akorát je dobrý koupit hned na začátku pořadný napájecí kabely,aby si je v budoucnu nemusel měnit !
o 04.03.2008, 09:48 | camron
2 DevoteeG2, Zaky:

Tak jo, super, asi to tak udělám..:-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3392 sekund.