Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > SS Rubicon 600-4 x Sinfoni Amplitude 150.2x

o Navštíveno 1657x o
o 03.03.2008, 14:43 | Martas
Zdravím zdatné autohifiky :-)
prosím o radu. Mám doma nový SS Rubicon (který je mimochodem nyní v inzerci - právě kvůli této záležitosti) a mám možnost koupit rok a půl starý Sinfoni Amplitude 150.2x za zajímavou částku. Sinfoni je prý v top stavu. Má smysl vůbec měnit vzhledem k mým komponentům?
HU Clarion 778 RUSB
kompa Radical AUdio RA 16.2
Je konec dob kdy jsem kupoval pouze špičkové komponenty za horentní sumy - dostal jsem rozum :-)), tak nějaký čas s těmito komponenty chci žit a nechci je měnit.
Jde o to zda změna zesilovače bude vůbec nějak slyšet.
Pokud ne, tak možno Sinfoni přenechat. Více info po mailu.

o 03.03.2008, 15:12 | jdoizo
Ja si osobně myslím, že rozdíl na tvé sestavě nebude markantní , oba jsou to super zesíky ....
o 03.03.2008, 17:15 | mendo
skus napisat clenovi raksop, mal skusenosti so soundstream a momentalne ma aj simfoni. aj ked to mal na inych zostavach snad ti s niecim poradi
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3599 sekund.