Navštíveno 1263x

Hleda se radio, podminky:
cerna barva, cervene podsviceni, BT. tot vse. Je to do Mazdy2 pro maminu(takze zadny zesilovac, zadne nove repro, jen origo) a nabidly ji VDO CD1737X nepochopitelne jeste s modrym podsvicenim kdyz cele auto ma cervene.
Muj napad ALPINE CDE-9874RR s BT modulem, pripadne Pioneer DEH-4000UB s BT. Ale vic se klonim k Alpine.
Vi nekdo o necem jinem? Asi toho moc nebude:-)
kup ji sencor a bude spokojena :);)
Sencor jsem mel jednou 3 mesice zapojeny a od te doby lezi doma a nikdo ho nechce:-( ani se nedivim.
Proto Orava, Sencor apod preskakuju. Auti si zaslouzi neco lepsiho.

03.03.2008, 16:19 |
Shr3k lukee_cz: Sorry, ale takovéto otázky jsou zbytečným mrháním času, zátěže procesoru i velikosti databáze. Ruka by ti asi upadla, kdybys prolezl těch pár webů a udělal si tabulku s pro a proti...
ja vim, blahove cekam na nekoho, kdo napise treba: "S Alpine mi na me Nokii blbne telefonni seznam" apod. Toho se asi nedockam, to tusim, jen jsem to zkusil:-)

04.03.2008, 03:21 |
Shr3k Seznam telefonů kompatibilních s KCE-300BT najdeš na www.alpine-europe.com ... podpora funkcí závisí na použitém BT stacku telefonu. Alpine si nechala dělat KCE-300BT u Motoroly, tudíž chodí prakticky všechny Motoroly, blbé SE i chytrý SE P a blbé Nokie. Chytré Nokie nelífrují korektně telefonní seznam a ani to nelze u nich nastavit. Smartfonům s Windows pomůže (myslím, krom Asusu, který chodí dobře) v něčem rozšíření MS BT stacku extenzí od Jetware, nebo jeho výměna za WIDCOMM.
Jinak normální funkce (ne telefonní seznam, seznam volaných, přijatých, nepřijatých) fungují snad u všech BT telefonů.
Dekuju moc. tohle je presne to, ceho jsem si myslel ze se nejspis nedockam...a prece:-)