Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > prosím o radu rezonující kapota

o Navštíveno 1402x o
o 04.03.2008, 17:47 | grebec
potřeboval bych něco levného a ůčinného čím bych odstranil nežádoucí vibraci kapoty mého fáčka.je to holt papírák.co tam nalepit nebo nacpat.poradíte

o 04.03.2008, 20:21 | Biturb
myslis predni kapotu?
nebo zadni vrata?
o tlumeni je toho tady moc..
tecsound, sikadamp, brax, podle financi...
o 04.03.2008, 20:28 | Stany | Upraveno: 2008-03-04 20:29:24
Řekl snad kapota a ne víko či vrata:-)
o 04.03.2008, 22:29 | kamil306
a je to tak důležitý? jakože favál je doma a kapota nerezonuje a jestli ano při puštěným rádiu je mi docela jedno...vzhledem k ceně auta bych se na něco takovýho vyflákl a investoval jen a pouze do dveří atd. v případě audiofilie...kde je to stejně blbost, vzhledem k hluku v autě, se kterým nic neuděláš (žádnej dvojtej plech do motorové části atd) pokud opravdu se do toho chceš pouštět, tak mrkni na stránky člena Fridom.
o 05.03.2008, 08:06 | Verano
když otevřeš kapotu tak vedle světel sou takový dorazy,stačí je trošku povolit aby vylezli,mělo by to pomoci
o 05.03.2008, 10:00 | Stany
JJ udělej to podle Veranoa. A kamil má jinak pravdu. Do takovýho "auta" se nevyplati cpát pod kapotu tlumení dražší než je to auto :-)
o 05.03.2008, 13:19 | grebec
no zkusím to ale spíš to bude tluštkou toho plech.no jinak s tím tlumením s vámi plně souhlasím plánuju stejně nové auto ale radši než včil koupit neaký shit 95 radši přišetřím na něco novějšího aspon 2000.jezdím hlavně víkendově tak mi fáčko docela stačí ale je to magnet na fízly.no jinak hudbu v něm mám že bych za to koupil dvě možná aj tři fáčka :-) postihla mě totiž již zminovaná audiofilie a chtěl bych stále silnější jenže ne do rozvrzanýho auta.no jinak taky mi nevadí že to rezonuje není to jen kapota ještě mě sere i střecha ale když si jedu někde po městě tak si připadám že sem pro smích bo mi brní celé auto :-) chtěl sem aby měly aspon chvilkový prožitek než profrčím i ti druzí.jinak fridomova stránka v poho díky.
o 05.03.2008, 18:23 | kamil306
radši šetři na nový...aby to přestalo rezonovat celý, tak bys do toho dal 4tis a víc...a pokud to po městě solíš, tak budeš pro smích ať to vrže nebo ne;-)
o 05.03.2008, 20:28 | grebec
ja to solím pořád nejen ve městě bo už sem trochu nahluchlej to co dřív bylo moc už je ted málo.od teho je zesík a sw a pořádné repro jinak by mi stačilo obyč rádio a dva malé papíráky :-) 5W max
o 05.03.2008, 22:17 | kamil306
hm a je ti jasný, že si tak odrovnáš v uchu spodní pásmo? a je to nevratný;-) No ještě existuje kvalitní poslech...trochu se tady o tom píše, tak můžeš pohledat;-)
o 06.03.2008, 00:13 | Olda
Byl jsem na tom asi jako grebec :D akorát bych za muziku koupil možná tak 5 fáček.. Ale jsem bez rezonancí! stacil 3mm tecsound s alu a je klid.. střecha dřív skákala a dělala pěknej bordel a teď se skoro nehne.. přední a pátý dveře jsou taky sticha a motorovej prostor taky.. víc nebylo potřeba.. nestálo mě to vůbec hodně a jsem spokojenej.
o 06.03.2008, 03:25 | grebec
olda:no ji tescsound je docela levnej.kolik toho bylo potřeba a na kolik tě to celý vyšlo jestly se můžu zeptat.
o 06.03.2008, 13:31 | kamil306
to jde docela dobře spočítat:-) jen pozor na odlepování...dost lidem to už ze dveří sjelo, takže těžko říct jestli chyba v odmaštění nebo materiálu...možná by stalo za úvahu, jestli by se nevyplatilo dotáhnout něco z ebay, kromě bulkpacku dynamatu za 100usd, je tam spousta jinejch ještě levnějších materiálů...takže se složit na poštovný a možná by to bylo zajímavý!
o 08.03.2008, 09:26 | Olda
na střechu, přední dveře, pátý dveře a něco málo u motoru Ti postačí v pohodě dvě role a ještě Ti dost zbyde :) no a na dveřích to drží fest, tak snad to nesjede :) jelikož majitel předemnou dělal dutiny, tak jsem musel pořádně odmastit, ale dal jsem si záležet, takže pohoda :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3131 sekund.