Navštíveno 1859x

Potřeboval bych poradit jakou značku nebo druh repro použít.To co tam je teď není asi to pravý ořechový:-)Jinak zbytek sestavy je radio JVC kd-sh1000 dva SW Magnát Destructor 1000 a zesik na ně Sinus Live A-1500.Repro ve dveřích je magnát a ovály sony e-xplod.Děkuji za rady

záleží jestli to budeš chtít hnát dál přes rádio, nebo jestli třeba plánuješ zes na ty přední repro, navíc tam máš 2 páry 16cm, asi bych volil jen jeden pár, ale co pak s dírou, spíš napiš jak jsi na tom s penězma :o) kdyby byl zes, tak by jsi si to jen poupravil a dal třeba kompa + kicky a nebyla by díra
Předpokládal jsem živit je jen přes rádio,jelikož kvůli větším výdajům tak i kvůli umístění zesiku,není už místo:-)Jinak bych tam nerad měl díru jelikož už se mi dvakrát nechce prdět s tapecem.A vydal bych do toho tak 4000-5000Kč za všechny repra.Možná i více kdyby se vyplatilo kvůli kvalitnějšímu zvuku:-)Proto si raději nechám poradit aby to nedopadlo jako teď:-)
čistě teoreticky, za 5-6 tisíc bys určitě zvládnul sehnat starší slušnej zesilovač, kompa a možná i něco, co by šlo použít jako kicky, byly by to asi základní řady, ale hrálo by to mnohem líp, kolik máš výstupů RCA na rádiu? Zbejvaj ti ještě dva páry?

05.03.2008, 09:40 |
Escudo | Upraveno: 2008-03-05 09:44:18
nějakýho malýho čtyřkanála bys někam neukryl? Tyhle basáky by měly bejt doplněný něčim krmenym, teď koukám že máš z rádia krmený i ty zadní ovály, co, čili 6 repro
Jj dva páry zbývaj.No někam by se ještě napěchoval ale musel bych hodně hledat,jelikož místo zadních sedaček je to co vidíš na obrázku a v předním kufru je pro změnu ještě jeden Magnát Destructor z Hifonics Bx1000:-(Zřejmě bych ho mohl dát za sedačky ale nějak se mi už nechtěj tahat kabely jelikož už mam všechno udělaný.Ale kdybych byl nucen to udělat tak jo.A ty zadní taky jsou z rádia.Jsem to nějak spatlal,začátky jsou krušný:-)
tak to je otázka, jestli se ti do toho chce, tak kup zes a natáhni kabely, pokud ne, tak bych omezil počet repro na 4, protože rádio může mít obecně cca 4x17Wrms na 4Ohm (to máš asi ovály), ty ho máš zapojený předních repro do dvou Ohmů, tak jestli to dá dejmetomu 25-30W dělěno dvěma, takže každýmu přednímu repru cca 13W, to neni moc :o) zesilovač by tomu dal i levnější minimálně 50W, rozdíl asi znát bude
Co se repro týče, je vcelku široká nabídka, já bejt v tvojí kůži, možná bych si počkal až bude někdo prodávat něco staršího, protože buď můžeš mít novou základní třídu (hodně se tu doporučuje Helix, Powerbass, Rainbow apod), nebo starší střední třídu, která bude umět víc

05.03.2008, 10:42 |
Escudo | Upraveno: 2008-03-05 10:43:39
bejt to moje auto, tak vyhážu ovály a ty repro jak jsou překrytý palubovkou, na ty spodní udělám nějakej board a dám třeba jenom slušnej dvoukanál a jedny kvalitnější kompa, méně znamená více
maximálně čtyřkanál a píchnout na něj ty ovály aby tam nebyla díra
Repra jsou zapojený jak říkáš.Tak tedy budu pídit po zesiku.Prosim tě ještě k výběru k tomu repru,jaký typ repra mam tedy použít?A místo těch oválů mam taky dát kicky nebo kompa?Jinak nechci předělávat tapec tak ten zesik bude muset být 6 kanálový kvůli tomu že tam je 6 repro,nebo se dají ty přední spojit dohromady?Doufám že nemelu nesmysli:-)))
no, já bych to viděl tak, že ty napůl skrytý tam nech nezapojený, nebude tam díra a nebudou nějak kazit zvuk, nebo je nechat jen potichu na rádio, výhoda je v tom, že když bys někde dýl čekal bez zaplýho motoru, tak můžeš hrát bez zesů jen přes rádio, nevýhoda je, že to bude hnusný :o) co se týče komponent, přední
[ Link ] , ale těch možnsotí je opravdu mnohem víc, to je na delší debatu, možná budu večer na ICQ, nebo ti třeba udělá někdo z prodejců slušnou nabídku
zadní ovály - to je otázkou priorit, pokud chceš dobrej zvuk, tak vzadu nemusí bejt nic
no osobně bych právě ty ovály nechal nezapojený ,
do předu aby jsi se vešel do financí tak třeba -
[ Link ] a na ně sehnat jetej
HELIX DARK BLUE 4
ty dvoje repro ze dveří ven -osadit jen ty jedny a díry se zbavit doorboardem kterej je překryje v místě vrchního můžeš mít domek na vejškáč
pokus o nákres za 1 min.

ta vejška bude hodně nízko, to chce spíš někam na palubku nebo klasicky na sloupek
když by to byl domek nasměrovanej nahoru k uším -záleží jak vysoko jsou sedačky a taky aby to místo nebylo moc prázdný
to je dálka ,jinak to je v rapidu ne ??
Chlapi jak se říká nasral jsem si do bot že jsem to tam takhle dával:-)Kdybych dříve věděl o takovým fóru jako je tady tak bych ušetřil peníze za ty hovadiny co jsem tam dal a ještě si ušetřil práci:-)Jinak jsem z Litoměřic jak psal Escudo.Jsou dvě varianty buď udělám ty dooboardy (a to by v mém případě nevypadalo moc hezky jelikož vzadu by byly místo těch oválu jen záslepky a nebo tam dát místo těch původních nějaký kvalitnější přes zesik jak radil Escudo.ale ten zvuk nebude tak kvalitní,než kdybych to udělal jak radíte(Ach ty otvory)
Midi34:Ano je to rapid.
Foto auta

Jinak ovaly tam nedavej,jak psali vejš.Dopředu slušny kompa a budeš spokojenej.
Pokusím se udělat jak chlapi radili:-)Jinak samozřejmě jsem vděčný za pomoc.Děkuji