Navštíveno 3725x

vysvětlil by mně někdo co znamená pojem -možnost imprint předem díky.
to je system na automaticke nastaveni casovych korekci pomoci mikrofonu pokud vim
jo díky to vím taky co je to imprint ale co si mám představit pod pojmem -možnost imprint?
řekl bych, že autor tím chtěl říci, že toto autorádio podporuje připojení imprint.
Nic hlubokomyslnějšího bych v tom opravdu nehledal :)
tak koukam ze to znamena pouze s externim procakem PXA-H100
jj presne , moznost IMPRIT u toho radia znamena, ze pripojis procak PXA-H100 a koupis kalibracni sady KTX-100EQ
Nebudu kvůli tomu zakládat novej thread... V návodu u PXAH100 je možnost napojení RCA zpátky do HU a využít tak interního zesilovače pro pohon repro... (loop)
Prakticky pak má člověk imprint jako front/rear na zesilovači co je v rádiu a všechno zapojený přímo přes ISO. Máte s tím někdo zkušenosti na ///A 9884 resp. 9886? Funguje to vůbec?

03.09.2013, 20:31 |
jambo budu to zkoušet na iva-d106r
co by jsi potřeboval??
Nevím jak konkrétně nastavit spodní přepínače... NORM pokud nepoužívám procesor, EXT-AMP pokud mám procesor. Otázka je, jestli lze výstupy z procesoru tedy napojit na RCA v rádiu a to pak vlastně posílá signál do interního zesilovače a lze použít ISO výstup na repro.
Nemám teď čas dělat nějakou složítější instalaci, takže mám tu Alpinu a KCE350BT jen a nevím jestli lze použít i ten procesor a Imprint.
A děkuju za ochotu :)