Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Help: autoradio do A4 Avanta.

o Navštíveno 1105x o
o 06.03.2008, 23:24 | Knightey-
Zdravim, mel jsem Sonku MEX-1GB PANEL. Jenze v A4 je vse cervene podsvicene a tak to radio tam je jak pest na oko, protoze je modre podsviceno.
Cili muj pozadavek je aby bylo cervene podsviceno.
Dale cenova relace okolo 7mi tisic.
Pote chci aby to melo usb, jelikoz skladovat hafo cdcek me nebavi a pri dnesni smesne cene zb klicenky...
Muze byt i dvd, ci dokoce i nejaky ten lcd panel ale to za ty penize nebude kvalita.
Muj tip je treba Sony cdx-gt828u ... jde sehnat za 5tis nove.
Nebo nejakou Alpinu atp.
Tak prosim o radu, jake by jste vybraly.
Pokud mozno i s odkazama na to.
DO neni podminkou.

o 06.03.2008, 23:32 | CarMedia.cz
Nabídl bych ti Alpine CDE-9882Ri [ Link ]
o 06.03.2008, 23:52 | Knightey-
Nevypada zle, ale ty alpiny nejsou vzhledove na spici. Ale zase ta kvalita.
o 07.03.2008, 08:50 | Knightey-
[ Link ] co rikate na tohle autoradio? :)
o 07.03.2008, 08:53 | Frenkie
tak toto ti tady nikdo nepochvali - spis naopak ........ takze kladne reference vubec necej
o 07.03.2008, 08:57 | Knightey-
taky jsem toho moc necekal :) spise nazory :)
o 07.03.2008, 10:07 | BiG SaLy
Sel bych do tohohle:

[ Link ]

sice to je otrochu drazsi nez chces, ale kvalitka a z moji zkusenosti vim ze Alpine A4 slusi :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3047 sekund.