Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Alpine KCE 425i dotazy

o Navštíveno 1228x o
o 08.03.2008, 13:25 | Kislik
koukam uz se to prodava, coz jsem moc rad. jen otazka do HU se to pripojuje pres AI net jako jakykoliv DVD zdroj? chapu spravne? nikde jsem nenasel navod na webu alpine

tzn iPod >> full speed do KCE 425 >> HU

takze rychlejsi nez "posrany" 420i ?

o 09.03.2008, 00:53 | Shr3k
Ano, emuluje to DVD changer v režimu AiNET slave se zasunutým "speciálním" DVD, takže možné ovládat jak přes staré klávesy, tak přes Touchscreen. Připojuje se přes AiNET. iPod je připojen přes USB, jinak by nebylo možné načítat coverart.

K dokonalosti tomu IMHO chybí už jen optický výstup.
o 09.03.2008, 08:15 | Kislik
takze by to melo byt stejne ryhle jako pripojeni iPodu pres full speed? totiz ta 420ka je nestesti s rychlosti

no super hned to jdu nekde naklikat, tohle se mi mooc libi
o 09.03.2008, 09:48 | LadaN
AI net je pomalej, takže ti to bude stejně rychle makat, ale klikej....
o 09.03.2008, 16:25 | Kislik
sem myslel ze to brzdi ta KCE 420tka ne ten AInet, tak to je potom docela voser, co bych dal za full speed na HUBu kurvaaaa proc na americky je a na evropskym hovno
o 09.03.2008, 16:25 | Kislik
a klikat nemusim, zjevne to mas nekde na stole, takze staci kdyz se zastavim ne? :)
o 10.03.2008, 11:44 | Shr3k
Nebrzdí to AiNET, copak když strčíš do changeru DVDčko a klikáš na touchscreenu, tak je to pomalý?

Měli byste rozlišovat mezi rychlostí sériového připojení (asi jako telefonní linka) ovládacího rozhraní v případě iPodu se 420 a USB připojení iPodu jako harddisku (v případě 425i).

Když připojíš iPod ke 420, tak se iPodu posílají jen příkazy (iPode přehraj toto, přehraj tamto, dotlač mi playlisty atd. - vše přes pomalou sériovou linku). 425 si připojí iPod jako HDD, stáhne si XML soubor s databází a coverart a pak už sahá přímo na jednotlivé soubory, které dekóduje vlastním procesorem (stejně jako vyšší modely IDA).
o 18.03.2008, 13:11 | Shr3k
Takže kancelář pro úvádění věcí na pravou míru (dovozce), mi sdělila, že jsme opomenuli takovou maličkost - KCE-425i se nezapojuje jako DVD changer přes Ai-NET, ale využívá pouze sériovou linku pro touchscreen/key remote v podobně jediného drátu. :o)
Z KCE-425i vystupuje signál jako S-VHS,kompozitní video a stereo audio.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3188 sekund.