Navštíveno 1816x

de o zapojení kapíku vyhazuje mi to pojistku a nevim proč, sem to zapoojil změřil než sem tam dal kapík a je tam jen těch 12.7voltu kabely sou na přímo nikde senezkratujou nic, pak zapojim kapík přes žárovku ten se dycky jen maliko rozsvítil a zase zhas tak sem to chcivlku nechal zapojil bez žárovky rozsvítil se pártkár zhas pak se rozsvítil a svítil pořád a pak praskal pojistka co mam na plusovým kabelu a je to 60tka
zajímavé, zkus se podívat do toho apíku, zdá se že je vadný, co je to za značku, aby to nebyl ten co je jako prázdná dóza
ee on se normálně spustí a pak zase vypne apak i držel dýl a ukazoval napětí ale pak praskal ta pojiska , jediný co mě napadlo tak že nebyl dostatečně nabitej a bral si z baterky moc velký napětí co ta pojistka neunesla.

pokud je tam takovejch 10s tak by měl bejt uplně nabitej

09.03.2008, 22:07 |
imax ehmm ... kapik nebere s baterky napeti, ale proud to jen aby si vedel, a kdyz ti to vypaluje poistku a vse je zapojene spravne, tak bude nejspis KO!

09.03.2008, 22:29 |
clown sundej elektriku a zkus ho napojit bez ni ..propimina mi moje ACRko, co ode mne kupoval Lefi :o)
jj to tam byl dostatečně dlouho a vše je zapojené správně, a když to zkusim venku tak sem to zkoušel bez pojistky venku jen zapojit na baterku na přimo tak se hřály kabely jako kráva jako kdyby do něj teklo nějak moc proudu, a to to nebyli slabý kabely sice ne desítky co mam rozvod v autě ale dostatečný
ty magore! ty se chceš zabít viď? bez pojistky nedělej vůbec nic! mohl ti prasknout, nebo třeba zkapalnět kabely, nebo uplně roztrhnout baterku!
to vypadá na zkrat !! dál moc raděj nexperimentuj! to by mohlo zkončit i požárem auta!!
já myslel jako že sem no nabíjel bez pojistky to se snad s pojistkou nedělá.
ale napadá mě jestli to neni tim že na tom nebyli zapojený zesíky že byl zapojenej jen kapík což se mi dá jako blbost ale někdo to taky řikal že nebyl tim nějak uzavřenej okruh a tim praskaj pojistky ale asi je to pičovina že?
Majky46 : počkej ty jsi zapjil kapacitor bez zesíku?
Tak to se pak nediv, že ti praskaj pojistky!!! Zapoj všechno jak má být, tzn. kapacitor, zesíky a uvidíš.
no jasný ale dyt kapík snad můž bejt jen na baterce a za tim nic ne, to máš jako když máš muziku vypnutou tak do zesíků nic nejde a vše se shromažduje jen v kapíku tak to výde na stejno
cendler: proč by nemoh být kapik zapojenej jen na baterku bez zesiku? já v tom nevidím jedinej problém.
maiky46 : Podle me je ten kap KO podle toho co tu pises.
no to by mě taky zajímalo