Navštíveno 1223x

Nesetkal se někdy někdo s praskáním(prskánim) při otáčení kolečkem? Při poslechu je to v pohodě. Zkusím ukecat Martyna aby přijel do Prahy a pučil mi jeho panel. Jinak nevim.
Martynovi nepraska ;) sice neni procesor ale tim to snad nebude. Prijed do Pb a domluva je jednoducha, docela bych to poslechnul =)
ak je to jemne praskanie v reprakoch (nie v kolecku) tak je to u pxa popisany neduh...
noclue..prostě když reguluju hlasitost tak praská, jinak ok...a zas tak jemné to není..teda jen u nižší hlasitosti:)
ano, je to poměrně běžné, tkže t neí žádná "vada" je to prostě neduha regulace
to si děláte srandu:) člověk si koupí HU+proc za 30tis a pak tam má praskání z výroby?
nebude to třeba lepší přes dálkový ovládání?
Huh tak to taky cumim..:(( jako ten muj panel zkusit muzem, to je to nejmensi, ale jestli je to takhle tak to asi nepomuze.. Vykuchej ten zbytecnej procak a nebude ti to delat:D
když se točí kolečkem pomalu, tak to nepraská...no aspon budu šetrnější ke komponentám. Škoda, že ta 105ka nemá tlačítko MUTE/ATT teda ještě jsem ho nenašel:)
No me mute fachci - cudlikem z volantu.. Ale jak je to mozne to se zeptej Kralika:o)zeslabi to volume o 10 stupinku..
Rotary encoder/MUTE/AUDIO
Adjust the volume by turning to the left or right.
Turns the Mute mode on or off by pressing repeatedly.
If pressed and held for at least 2 seconds, the audio setup screen is displayed.
Tak tím se toho dost vyřeší, protože potřebu zeslabovat mám jenom při telefonování.....no uvidíme:)
martyn: ma si koupit poradny auto a ne skodovku :-)

10.03.2008, 18:41 |
clown Kral ... zase chudak socka, co nema na HF sadu s mute signalem to HU :o))
clown ..kdo říká, že mám HF voe :D
Turns the Mute mode on or off by pressing repeatedly.
...tak tohle zapomněli naimplementovat asi :)

12.03.2008, 13:31 |
Ricci je to bezna vec u Alpine,tiez s tym zijem....
Ono je to běžná věc u všech běžně řešených elektronických regulací hlasitosti. Dělají to i home receivery za balík peněz, ale zas i po 8 letech máš stejné přeslechy mezi kanálama a náběh regulace je přesný pro oba kanály, což se nedá říct o klasickém potenciometru, který má souběh kolikrát už z výroby špatný, pokud to zrovna není nejvyšší řada Alps, ale tu zaplatí málokdo :o)