Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Peugeot 307 OEM Display

o Navštíveno 2299x o
o 10.03.2008, 21:50 | actionMed
Cusiq,...
S neoriginalnim radiem ztratim pristup k informacim a nastavenim z palubniho pc. Jsou adaptery pro pripojeni na OEM ovladace pod volantem, ale je taky nejakej prevodnik ktery komunikuje se sbernici CAN-bus pro palubni pc??

o 10.03.2008, 23:00 | kamil306
je to drahý, nevím jestli to využiješ víc než na změnu hodin...já to řešil natažením novýho napájení a origo rádio hodil do přihrádky. Je to asi nejjednodušší řešení - zadní repráky zachovej kvůli zpátečce. jinak nevím co máš za rok, ale já potřeboval redukci na anténu...ovládko pod volantem jsem zatím neřešil.
o 11.03.2008, 10:28 | actionMed
po faceliftu rok 06... Chci aby palubak bral i data z radia, ten display je paradne prehlednej, takze hlavni duvod, kterej by originalni radio v prihradce nevyresilo =).
Dival jsem se na ty redukce a stoji cca 2500,- coz by slo. Na Peugeota, jenze pro jedinou znacku a to Sony a navic pro model 406.

Jak to myslis, se zadnimi repraky a zpateckou??
o 11.03.2008, 12:17 | Smrada (M)
Asi predpoklada, ze mas v 307 couvaci senzory. Jinak stejnej problem budu resit s 207. Nastavovani se odehrava pres radio. Preskakovani se ovlada na steracich. Ale bez origo radia nenastavim ani hodiny. Takze v mem pripade prijde druhe radio a origo zustane na zadni repraky (kvuly hf sade) To radio se vejde presne pod to origo. je tam misto na 2Din
o 11.03.2008, 21:48 | actionMed
HF v aute je supa, taky mam a nemuzu vynachvalit =), takze pristi radi´jko jedine s HF nebo nejspis udelam jak pises, do druhy DINky. Se ale spis obavam, ze pokud prepnu na radiu MODE na neustale zobrazeni stavu o jizde a odpojim radio, tak nejspis tohle zobrazeni nezustane ulozeny a divat se na kravsky velky hodiny rozhodne nepotesi. Bude skoda nechat tenhle display nevyuzitej....
o 12.03.2008, 10:33 | kamil306
moc si to bereš...já mám 2DIN, takže klidně měj dvě rádia a vyhoď jen měnič...
Jak napsal smrada, je to kvůli senzorům...
Nevím na co potřebuješ dva displeje, ale to je tvá věc...já to používám jen na změnu času, jinak akorát mažu km přes pravou páčku...hodiny mi připadnou jako výhoda..

jinak nevím jak obyčejná 307 v tomhle roce, ale já už nemám repráky v tapecu - je tam udělanej tunel, takže supr, nemusíš dělat žádný velký zásahy, jen vytlumit dveře..
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3121 sekund.