Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > repro impulse - názor

o Navštíveno 1498x o
o 10.03.2008, 23:03 | existencex
Komponentní repro IMPULSE COMP 6.5, 165 mm379082Kód produktu

neuvedenVýrobce:

24 měsícůZáruka:

Na dotaz
Dostupnost :

obvykle 7 - 10 dnůDoba dodání:

1 256,-Cena bez DPH:

1 495,-Cena včetně DPH:

Množství:

Zpět na předchozí stránku

Tisk produktu

Poslat e-mailem
zdarec
jaký máte názor na tyto repráky, viděl jsem je zabudovaný a líbí se mi, jen nevim ta watáž 190/400 jestli je reálná i když magnety jsou slušný

[ Link ]

o 10.03.2008, 23:07 | Satanda
Mám je a nehrajou špatně, ale odpálil sem vyhybky. Nevydržely, a co se týká RMS/max tak to asi moc reálné nebude. Ale taky by mě zajímal názor ostatních. Přes vyhledávač sem nic nenašel.
o 11.03.2008, 06:14 | cendler | Upraveno: 2008-03-11 06:15:40
Měl jsem nejsou tak špatný za ty peníze, mají slušný basy, ale opravdu zapojit pouze na zesík, na rádiu tak hezky nezahrajou, já si myslím že v téhle ceně nej repra a i dražší strčí do kapsy, jinak taky jsem slyšel že odchází výhybky, ale u mě nic
o 11.03.2008, 08:23 | Escudo
Zase pokud na zesilovač, tak mi přijde hloupý kupovat tohle, za ty peníze můžeš čekat sotva základ, pokud už se někdo odhodlá natáhnout kabely a koupit zes, tak by si měl uvědomit, že je vhodný těch 2-2,5 tis do repra dát. Můžeš buďto šetřit, nebo hrát :o)
o 11.03.2008, 16:58 | existencex
jak se projeví odpálená vyhybka? co mi to provede když se fakt smahne?
o 11.03.2008, 19:01 | cendler
Escudo : a slyšel jsi je hrát?
o 11.03.2008, 19:30 | Escudo
cendler: přiznám se že jsem je slyšel jen asi na jednom songu, ale zato v prodejně v boardu, což jsou dá se říct lepší podmínky než ve dveřích a překvapení se nekonalo, nic proti RTO :o) ale ta značka mluví sama za sebe, tim nechci říct že by se někdy na něo nemohla zmoct. Ty jsi někdy slyšel hrát na zesu něco, co byla značka a bylo to znatelně horší? Pamatuju si že jsem před cca dvěma lety kupoval do jednoho auta tady na foru kompa Velocity za 1300, to je proti tomuhle HájEnd :o)
o 12.03.2008, 07:15 | cendler
Tak co jsem je měl já, tak žádný uječený výšky, středy taky dobrý a ještě slušnější basy, teď mám kompa od Lanzaru teď nevím označení, ale takovou lepší sadu stály mě 7t, a u těch jsem musel u seřizovat-uječený výšky basy skoro nikde a cenový rozdíl neskutečný.
Ale jak říkám ať si každý koupí co chce, ale já říkám že to jsou dobrý kompa, jo a mám pocit že to vyhrálo ten komp ve slovenském časopise, když budeš hledat po netu, tak ten článek najdeš.
o 12.03.2008, 23:40 | wewe
Jo ty compy byly vítězi testu, i když v roce 2003. A mě nějak nehrajou basy, ale středy a výšky dobrý. A výkon RMS by měl být 95W.
o 13.03.2008, 00:40 | Escudo
v podobnejch relacích se tu neustále omýlaji a doporučujou vesměs stejný modely, PB S6, Helix DB62, Rainbow SLX 265, je to cca o 1ooo víc, pokud to je problém, doplnil bych výběr na [ Link ] , což už neni tak nedůvěryhodná značka. U RTO nemusí bejt ani tak strašák zvuk, jako spíš kvalita zpracování
o 30.03.2008, 15:42 | sulcmen
Mám je a jsem docela spokojen:-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3136 sekund.