Navštíveno 1462x

Zdar chtel bych se zeptat na tuto znacku?Zkusenosti ne/spokojenost,co jsem tak cetl tak je to spise tlakova zalezitost ale prej umeji i hodne solidne zhrat coz bych potreboval!A vubec celkova kvalita v pomeru cena/vykon by me dosst zajimala!Libi se mi zatim tento basacek
[ Link ] Diky za kazdy postreh!
napiš mi na icq , měl sem 2 kousky xion 12-800

11.03.2008, 21:42 |
SALL čau
dyžtak kdybys měl zájem tak mám na prodej Audio system Krypton, hranej cca měsíc a kupovanej v srpnu 07.A hrálo by to líp než co máš v tom linku...;-)
akorát je to už v origo ozvučnici....
tak kdybys měl zájem písni a nějka se domluvíme třebas
dyžtak link:
[ Link ]
Sall-covece diks za nabidku ale je to na me zatim dosst!(((Ale mit prachy tak nevaham! A mishan nejak na vecir pisnu.
Divil bych se ze by nikdo jiny z celeho fora nemel zkusenosti!s touto znackou?!))

12.03.2008, 16:51 |
Augi Měl jsem kompa RX 165 XL Pro, což byly 2Ohm kompa se čtyřma 16cm středobasama a to byla spíš tlakařina s ostrýma výškama.
Teď mám jiný kompa od Audio Systemu a ty jsou zvukově moc pěkný :-)

12.03.2008, 19:57 |
SALL dobroš.. já jen na tom linku máš podobnou cenu....;-)
dyžtak jen tak pro zajjímavost písni dyžtak na ajsko kolik bys byl ochoten dát :o)
NEJVĚTŠÍ

kurva se to nak samo poslalo chtel sem napsat ze největší spokojenost z mojí strany tlaková zaležitost je to celkem dost to je pravda ale umí to hrát i na kvalitní poslech hodně záleží na tom čim to krmíš když to má co to potřebuje tak si to nestěžuje :)
mishanove ex....moje teraz,zivene helix1000.2 ,pocuvam hlavne hip-hop a max spokojnost :-)))))

koukám, že stewe má hodně volného prostoru v kufru :-) takže kdybyste někdo chtěl dovézt něco velkého, tak se mu ozvěte ;-)

13.03.2008, 20:15 |
Augi stewe21: felda si asi pěkně klekla... :-)
mishan....sa staram,trocha bol tjuning dizajnu :-)))
enismo....bedna sa da behom minuty vybrat,mam odskusane :-)
augi....no cca 2cm sla dolu :-)))))))))))))
stewe: no všiml sem si :-)