Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Tumení

o Navštíveno 2190x o
o 11.03.2008, 21:53 | Phasor | Upraveno: 2008-03-11 21:54:45
Tak sem si sednul k PC a začal vymejšlet a sepisovat tlumení do Octy 1.. Přendí dveře dostanou TBP, Brax, díry budou přelaminovaný a přijde na ně Dynamat EX. Kufrový dveře TBP a Brax. Střecha asi TBP zase s Braxem, ale ještě nevim... Možná něco jako dynaliner, dynapad,... nevim.. Na podlahu nejspíš Tecsound 4mm s alu - líp se s tim dělá. Potřeboval bych ale poradit co se zadníma dveřma a pohdlahou v kufru. Do těch dveří myslim bude stačit třeba na vnější plech TBP a dovnitř Tecsound 2mm. V kufru jde hlavně o blatníky, podlahu mam udělanou z 18mm tlustý šalovací překližky a ještě bude o 3cm zvednutá:) o kapotě zatim radši nepřemejšlim:)

Repra jsou jen vepředu a v kufru bude sub.

Prosim tihle příspěvkem o radu, případně o opravu, kdyby byla potřeba, dík všem..

Tak sem jen zvědavej na kolik to pak všechno vyjde, to bude pár měsíců po brigádách:D

o 11.03.2008, 22:50 | Fridom
Mrkni jsem, možná ti to pomůže [ Link ]
Zejtra mi když tak písni na ICQ, rád poradim jak ušetřit.
o 12.03.2008, 22:26 | Escudo
pokud bude všechno TBP + Brax a podlaha Tecsound, tak bude vhodný to tak udělat celý, bude to i pro tebe jednodušší při objednávání. Navíc je to osvědšený, spousta lidí to tak má
o 13.03.2008, 00:27 | noclue
na podlahu miesto tecsoundu porozmyslaj o TBP
o 13.03.2008, 22:23 | Phasor
Přemyšlel sem, ale nakonec vyhrál TCS.. vyjde levnějc, líp se s nim dělá a u tý podlahy mi přijde celkem zbytečný jí ztužovat - navíc 4mm TCS vyjdou podle mě s 2,6mm TBP podobně.. spíš chci omezit hluk co jde zespoda, na což by byly asi i lepší věci, ale bude to hlavně na soukromý hraní:)
o 13.03.2008, 22:25 | Phasor
jo a do těch zadních dveří asi nakonec poputuje jak jinak než TBP, ale bez braxu, na vnitřní plech pak asi co mi zbyde:D
o 14.03.2008, 15:49 | noclue
mal som tcs na podlahe asi 4m2, ale rozdiel pred/po bol nulovy... tak isiel znova von a dal sa dyna-xtr, to uz bolo pocut, hlavne na zadnych blatnikoch
zavisi aj od toho, ako je auto tlmene od vyroby
o 14.03.2008, 17:44 | Phasor
Aha:) špatně sme si rozuměli:) TCS bude jen na podlaze pod sedačkama, v kufru je na podlaze ta deska - myslim že krom nějaký pěny nemá cenu tam nic jinýho dávat.. blatníky a boky a kufrový dveře pujde rozhodně TBP a Brax a možná ještě další TBP a Brax:D ještě uvidim:D
o 14.03.2008, 21:19 | noclue
podlahu kufra som netlmil, ta je origo od vyroby a basak mam vpredu... tcs bol na podlahe v kabine a na blatnikoch..
o 17.03.2008, 22:38 | Phasor
Tak už je podlaha hotová, konečně se mi to trochu pohlo:) takhle to teď vepředu vypadá , je to fotka zhruba z pulky procesu lepení... subjektivně je vevnitř všechno odspodu trochu tlumenější, už sem se byl projet i po kostkách:) tak už jen trochu izolovat kabinu od motoru..

foto k příspěvku  od Phasor

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.382 sekund.