Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Jak zapojit výšky???

o Navštíveno 1601x o
o 13.03.2008, 10:40 | danix.m
Chci se zeptat když budu zapojovat výšky přes zes...a na jeden kanál dám pouze jeden výškáč.Co k tomu potřebuji a kde se to dá sehnat??Ta samá otázka platí pro bas+střed na další kanál.Jestli se to vůbec dělá..mám volné 2 kanály,tak jsem myslel dát na to jen ty výšky a bas+střed nechat co byly.Aby to přidalo něco na výkonu...Díky

o 13.03.2008, 10:50 | Smrada (M)
Obecne se zapojuje (v pripade pasivu) zesilovac -> vyhybka z vyhybka pak stredobas a vyska
o 13.03.2008, 11:00 | danix.m
Jasně...tak to te´t mám.Proto se ptám,zda-li to jde i takhle.Ještě bych prosil objasnit pojem pasiv a aktiv.Díky
o 13.03.2008, 11:11 | Pavel02
Podle formulace dotazu, je to na širší vysvětlení, nebo si to vyhledej vyhledávačem nebo se domluv na osobní poradě s někým zkušenějším. To je fakt na dlouhé psaní.
o 13.03.2008, 11:12 | Smrada (M)
Aktivni zapojeni je, kdyz mas kazdy menic (vysku, stredak) zapojeny na jednom zvlast kanalu, musis mit ale bud aktivni vyhybku (pripojuje se do signalove cesty) a nebo radio, ktere aktiv zvlada. Pasiv je, kdyz mas po ceste pasivni vyhybku (v reproceste).
o 13.03.2008, 11:15 | Pavel02 | Upraveno: 2008-03-13 11:17:30
Smrada to sice zhruba napsal, ale moje doporučení platí. Taky bys o ty výšky mohl snadno přijít - když do nich tutiž pustíš celé frekvenční pásmo (bez vyhybky), tak ti moc nepoděkují a zřejmě odejdou na pravdu Boží.
o 13.03.2008, 20:21 | existencex
moc aparatury nestavim i když jsem vyzkoušel hodně zajímavých kombinací ale kdybych měl v autě dva volný kanály koupil bych kompa a užil si lepší podání celý soustavy. Jestli někdo má dobrej argument proč dávat výšky samostatně na kanál rád si ho poslechnu, pořád se učim
o 14.03.2008, 21:21 | noclue
ake mas repro, pripadne hod foto vyhybky...

skor dat stred+vyskac na 1 kanal a stredobas na druhy....
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3347 sekund.