Navštíveno 1508x

Chlapi už dlho som tu nebol (nieje absolútne čas) a tak som zvedavý že kto je ako pripravený na EMMu. Máte niekto niečo moc zaujímavé alebo sa to tají? Ja pôjdem v starej zostave, na lepšie sa nenašli peniaze a ani času neostalo na prerábky. Ale aspoň kamošovy budem robiť podporu tak že ak sa dobre umiestni tak aj mňa to velmi poteší.

16.03.2008, 09:21 |
Ricci Sutaz EMMA uz len ako divak,myslim, ze stacilo, jediny Highlight tohoto roka je pre mna Sinsheim, aj to uz len ako divak

16.03.2008, 10:10 |
mendo vitaj Tomas, zaujimave by aj bolo ale nestihacka tuto sezonu co sa mna tyka...:(

16.03.2008, 11:49 |
ivls tuto sezonu bych chtěl nějakou tu soutěž absolvovat-
menší změny v sestavě jsou, ale ještě nejočekávanější kousek ještě není v česku, tak až bude zapojeno, tak se ti ozvu a dáme poslech ok?

16.03.2008, 13:20 |
Cenda Bez auta, mám v plánu až příští rok Sinsheim, možná v tvé kategorii :-)
ked stihnu prist procaky.... tak mozno ano...prvykrat
Trosku predelavam interier, ale jen design, zadna zmena komponentu, nic netajim :-)

16.03.2008, 20:48 |
TUNER Tomas - Ricci : Já uvidim jestli letos vůůůbec něco.... Asi se potkáme v Sinsheimu a kdyžtak zase v Praze na finále,kdyžtak aspoň jako diváci a večer můžeme zase popít ))) Co jsem koukal do kalendáře tak je hooodně soutěží pro mě dost daleko a nevim jestli budue tolik času co loni...
Tuner: co pak by si dělal?, když nebudš mít čas. Někam musíme vyrazit.

17.03.2008, 12:57 |
Etien (M)
loňská sestava... bez vyjímky
No původně jsem chystal sestavu na emmu,ale vzhledem k místům a datům stíhám tak dvě soutěže.....Tak se asi sjedu kouknout na jednu do Týnce a pak Praha.Jo a láká mě Sinsheim,ale to jen na čumendu...prej tam maji hezký holky :)