Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Čo sa chystá nové?

o Navštíveno 1508x o
o 16.03.2008, 08:55 | TomasSI
Chlapi už dlho som tu nebol (nieje absolútne čas) a tak som zvedavý že kto je ako pripravený na EMMu. Máte niekto niečo moc zaujímavé alebo sa to tají? Ja pôjdem v starej zostave, na lepšie sa nenašli peniaze a ani času neostalo na prerábky. Ale aspoň kamošovy budem robiť podporu tak že ak sa dobre umiestni tak aj mňa to velmi poteší.

o 16.03.2008, 09:21 | Ricci
Sutaz EMMA uz len ako divak,myslim, ze stacilo, jediny Highlight tohoto roka je pre mna Sinsheim, aj to uz len ako divak
o 16.03.2008, 10:10 | mendo
vitaj Tomas, zaujimave by aj bolo ale nestihacka tuto sezonu co sa mna tyka...:(
o 16.03.2008, 11:49 | ivls
tuto sezonu bych chtěl nějakou tu soutěž absolvovat-
menší změny v sestavě jsou, ale ještě nejočekávanější kousek ještě není v česku, tak až bude zapojeno, tak se ti ozvu a dáme poslech ok?
o 16.03.2008, 13:20 | Cenda
Bez auta, mám v plánu až příští rok Sinsheim, možná v tvé kategorii :-)
o 16.03.2008, 16:01 | noclue
ked stihnu prist procaky.... tak mozno ano...prvykrat
o 16.03.2008, 16:46 | johanik
Trosku predelavam interier, ale jen design, zadna zmena komponentu, nic netajim :-)
o 16.03.2008, 20:48 | TUNER
Tomas - Ricci : Já uvidim jestli letos vůůůbec něco.... Asi se potkáme v Sinsheimu a kdyžtak zase v Praze na finále,kdyžtak aspoň jako diváci a večer můžeme zase popít ))) Co jsem koukal do kalendáře tak je hooodně soutěží pro mě dost daleko a nevim jestli budue tolik času co loni...
o 17.03.2008, 12:49 | Dragster
Tuner: co pak by si dělal?, když nebudš mít čas. Někam musíme vyrazit.
o 17.03.2008, 12:57 | Etien (M)
loňská sestava... bez vyjímky
o 17.03.2008, 13:04 | buddha
No původně jsem chystal sestavu na emmu,ale vzhledem k místům a datům stíhám tak dvě soutěže.....Tak se asi sjedu kouknout na jednu do Týnce a pak Praha.Jo a láká mě Sinsheim,ale to jen na čumendu...prej tam maji hezký holky :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3278 sekund.