Navštíveno 1420x

16.03.2008, 15:43 |
Parma Zdravím chlapi, měl bych na Vás ještě jednu prosbiču.Řešíme problém, zda tlumit dveře u okty(návrhy tlumení zmiňuji na 1 dveře)bud´: Vnější plech=1,5 Kg Brax, na to Sikadamp, uzavřít dveře laminátem, vnitřní strana:Tescound 2mm s Alu folii a ted, BUDE DRŽET SIKA NA TOM BRAXU???NEODLEPÍ SE??
Druhá varianta:vnější strana= 1,5 kg Brax, na to TBP, vrstva braxe,Sikadamp, uzavřít laminem, přes to zase Tes....máte-li jiný názor...prosím uved´te ho..:-)díky
hlavne nebude drzat tecsound na tom laminate....
btw laminat ZVNUTRA dveri natriet braxom alebo aspon body ckom, nech tolko nezvoni..

16.03.2008, 17:56 |
Parma To Noclue: myslíš, jako že navíc jestě potřít ten laminát Braxem,tj.stranu ke stahovacce..a pak, proc by ten tescound nemel drzet, když bych tam dal misto toho Sika, tak na tom budu stejne.
Ja bych nezacinal braxem. Brax primo na plechu se mi moc neosvedcil.
Zacit lepit neco na brax znamena ten brax prebrousit do roviny = velka spotreba a prace.
Pouzil bych TBP a na to brax.
Laminat bych pak napatlal braxem a nebo polepil SIKA.

17.03.2008, 01:20 |
Fridom | Upraveno: 2008-03-17 01:20:29
RyVeS-Pavel (AudioVes) (P):
S tím bych nesouhlasil, pokud Brax naneseš tak jako já, tak žádné další broušení není třeba, až budu doma na PC tak jsem hodim fotky, jak de Brax pěkně nanést v rovině :o)
Dle mého je lepší dát nejdříve Brax a na to plát, když na dveře svítí sluníčko tak pláty měknou, Brax nee.
Když se Brax nanese tak aby byl rovný a hladký, tak na tom plát drží úplně v pohodě.
noclue:
Natírat laminát Braxem ?
Brax obsahuje sklolaminátová vlákna, tak že se dá zjednodušeně říci, že je to laminát kterej se natírá, tak že natírat laminát Braxem mi příde jako blbost.
Nalepit na laminát třeba tlumící plát, tak to dejme tomu, ale Brax, to bych neřekl.
Fridom: laminat "zvoni", brax nezvoni,
zas taka velka blbost to asi nebude
noclue: Nemam to vyskoušené, ale tak když to teda říkáš, tak asi jo :o)