Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Obyčejná autobaterie - má to cenu?

o Navštíveno 1461x o
o 18.03.2008, 23:45 | M.a.R.i
Tak už se postupně dostávám do finále instalace... Už jsem tu pár dotazů dal,ale nemůžu se pořád rozhodnout, co se týče 2.baterie. Momentálně nejsou peníze na hifibaterii, tak přemýšlím,že bych vzal nějakou nejlevnější z Globusu či podobnýho marketu. Má to přeci 2 roky záruku,tak když by odešla,tak jí přeci můžu vyreklamovat. A nebo to nemá vůbec smysl a nebude plnit svůj účel? Mám raději vydržet 3měsíce s kapem a pak koupit nějakou hifi baterii?
sestava:
Hifonics BXI1606D 1600W RMS a 1F kap.

o 19.03.2008, 02:08 | Fordik
Nejsem v tomhle směru zase až tak sběhlý, ale normální baterka ti myslím bude k ničemu,protože pokud jedna začne dávat málo proudu,tak ta druhá to moc nezachrání.Proto ty hifi batery stojí takový pálky oproti normální a když máš navíc kvalitnější aparaturu,tak ji zkus pustit na pár minut s vypnutým motorem a uvidíš sám:o) Zkušenější poradí ale jistě zasvěceněji.
o 19.03.2008, 06:12 | buddha
Asi ti moc neporadim,já šel rovnou do Odyssey.Ale vždycky se mi vyplatilo chvili počkat,přišetřit a koupit rovnou to co chci.Ve finále díky tomu ušetříš.
o 19.03.2008, 10:35 | Biturb
ja mam jednu obyc a druhou oddysey..
urcite pockej,a kup neco poradneho!
o 19.03.2008, 12:52 | M.a.R.i
Díky kluci za reakce, tajně jsem doufal,že mi to schválite,ale asi to opravdu nemá cenu. Tak ještě nějaký ten pátek počkám a pak něco koupím,ale stejně obětuju maximálně bůra, víc se mi opravdu dávat nechce.
o 19.03.2008, 12:55 | zdenek81
Bacha na ty reklamace s normální baterkou.Taky jsem byl přesvědčen že mi je v poho vyreklamují a ono omyl.Vyšťavil jsem 2 baterky 80Ah a poslali je mi je zpět že byli přebijeny jelikož když pustíš muziku viz jako máš ty tak ji vyždímeš během 2 minut a musíš hned nabijed nebo jedině za běhu motoru ale kdo by chtěl pořád nechat vrčet motor:-)
o 19.03.2008, 13:11 | M.a.R.i
No, tak já mám většinou muziku puštěnou za chodu motoru a tu 2.baterii chci spíš kvůli tomu,aby mi tolik neklesalo napětí, ale díky za informaci.

Dejte prosím nějaký typ, jaká baterie by na mojí sestavu stačila. Co jsem se díval na ahifi,tak exide začínají na 1400,- a hifibaterie na 4000,-
o 19.03.2008, 13:46 | Biturb
Ja doporucujui Exide Maxima, uz je tady na ni hodne slusnych recenzi..
Jinak mam Oddysey 1200, a max spokojenost..
Ale vsechno je o penezich..
Ja ji mam zapojenou na obyc vartu prez rele.. a kdyz ji vyzdimam, tak pak vzdy nastartuju diki rele, kteer mi ty dve odpoji pri vypnutem motoru..(otocenem klicku)
o 19.03.2008, 17:48 | buddha
[ Link ]
mam tuhle,stačí mi :)
relé mam koupený,ale zatim se nic nevybíjí tak je ve skříni....
o 23.03.2008, 11:54 | audioves.cz
Exide sice zacinaji na a 1400 ale to jsou obyc baterky, ktery castym vybijenim a nabijem oddelas stejne jako jiny. Mel by si koukat spis po necem cemu nevydi caste vybijeni.
Jako druhou baterku casto pouzivam [ Link ]
Ale je to kvalita ktera neco stoji.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3006 sekund.