Navštíveno 1331x

Chci se zeptat co zahraje lépe??Dám příklad 2k 350rms,nebo mono 250rms.Je rozdíl v kvalitě reprodukce zvuku??Berme v potaz zes. stejné kvality.Díky
zes stéjné kvality je trochu zavádějící, u N-kanálu a monobloku jde spíš o kontrolu nad měničem, tzv. damping faktor - činitel tlumení
Monoblok je obecně lepší, a je přímo vyráběn pro pohon sw
Jde taky o to, jakou impedanci a kolika civkovy sub mas. Jestli 1x4 ohmy, tak bude cenove vyhodnejsi 2-kanal, jestli vice civek pak monoblock.
je to na 4 ohm jednocívka.Je mi jasný že 2k bude lacinější.Ale zatím sem neměl šanci porovnat....tak zjišťuji.Třeba jaké jsou rozdíly při vyším zatížení a pod.....
Jestli moc neresis penize, tak ber monoblock. Pri zatizeni na 4ohmy budes mit lepsi DF (pri porovnani stejne znacky a modelove rady zesiku)
vlozim se do toho, co bude lepsi, kdyz mam dvoucivkovej sub 2x2ohm, pripojit ho na monoblok na 1ohm nebo na 4ohm? mam monoblok 350W rms na 4ohm a na 1ohm 800. sub mam 350RMS 500max
whiskadelic: zapoj ho na 1 ohm.
Zapojil by som ho ako 4 ohm, podstatne väčšia kontrola a stabilita. A podľa skúseností, nebudeš zbytočne kúriť zosíkom (teplo)...
vacsina zosikov vyrobcov ma uplne inu konstrukciu monoblokov ako viackanalovych zosikov (2k,4k)...
teda nemozes vseobecne porovnavat....
treba postavit proti sebe konkretne modely zosikov na konkretny basak s ozvucnicou
v BR je to inak ako v uzavretej atd..