Navštíveno 1649x

potřebuju zhruba těch 20cm, dá se použít toto?
[ Link ] a dá se to srovnat s kvalitou basic reference? asi ne co?:-)
1 vseobecne ano, ja mam len homehifi cinche, ci konkretne ten netusim
2 netusim, ale basic reference ma reference len v nazve
z toho plyne že je špatnej?

20.03.2008, 10:25 |
SEKIN kamil - použít se to dá, je to ale jenom 2x stíněný a nemá REM. Mezi signálama pro autohifi bývá rozdíl hlavně v tom, že v případě homehifi nepotřebuješ REM a proto tam nebývá. Já pro svoje homehifi zase používám cinche z autohifi. A to zrovna ty BASIC reference, u kterých nevím jak někdo může posoudit, že mají reference jenom v názvu.
SEKIN: je dobrym znamenim ak predajca pouziva svoj tovar aj sukromne...
basic reference su dobre kable strednej triedy (mal som 3xstereo), na normalne autohifi je to fajn... ale slovo referencne znamena nieco ine... v tej cenovej hladine su aj profi mikrofonne kable, ktore hraju dobre a su velmi odolne....
ci je kabel 2 alebo 3x tieneny je jedno, lebo papier znesie vsetko a pri jednej konstrukcii kabla nepomoze ani 3x tienenie a iny zase hra dobre aj s 1x tienenim.... neplati, ze cim viac pasikov, tym viac adidas :-)

20.03.2008, 19:28 |
SEKIN Ani kamil ani já jsme netvrdili, že Basic reference jsou referenční, navíc mají nad sebou ještě dvě vyšší řady. Vždyť ani Volkswagen už dávno není lidové vozidlo.
Docela by mě zajímalo, kdo a co stanovuje, zda je nějaký produkt referenční či ne. Že to řekne výrobce? Cena? Luxusní dřevěný kufřík ? Hodnocení odborného časopisu? Mnoho reklamy?
Spíš asi nějaký parametry, ale kdo je stanovuje a kdo je zkontroluje?
rem mám na low noisech co mám na kompa...je to 20cm dlouhej kábl...potřebuju do cesty hodit ovládání sw...kdyby basic nedělal krátky jen ty nejlevnější, tak ho samo vemu....jenže nedělá:-( asi ho vemu, porovnám s a bez...věřím tomu, že tam rozdíl nebude..
SEKIN: plny suhlas, ja osobne povazujem slovo referencny za dost osuchane, lebo ho je skoro vsade.... a cela reklama je o vytvarani dojmov.... treba si z toho vybrat to najlepsie a ist svojou cestou....
napr cely instal. material v autohifi je strasne predrazeny, lebo to ludia kupia... srobovacie masivne kablove oka za par stovak a podobne... priemyselne su za radovo 10 korun a narozdiel od autohifi-ociek su podla normy, prierezy sedia, technicka norma presne hovori, aky hruby kabel pri danom prude a dlzke... len v autohifi zrazu vymyslame koleso odznovu
zeby predsa cim viac pasikov, tym viac adidas ?

21.03.2008, 20:26 |
clown noclue ..., taktak .. ,
"autohifikabel" za 900 a otocis se nekde v Datartu a je to nejake VIVANCO, bo HAMA za 200Kc ..,
ale asi bych mel zase nekdy zkusit vozit v aute kabel urcenej primo do auta, uz jsem ho nepouzil 5 let, mam obyc homehifi kabely, co mely 4x **** ve Whats HIFI 98 a mam klid, jednou stineny, zadny remote, zadny ruseni, piskani. Ted jsem poridil delsi kabely pro predky, zkusime nastojovy PROEL :o), 6m se proste blbe shani a na to, abych si koupil MOGAMI fakt nemam zbytek sestavy :o)
clown: Souhlas. BTW: co je to za kabel co vozíš v autě?

22.03.2008, 10:03 |
clown Tuner .. nejvyssi Profigold, kabel silne podobajici se nekterym kabelum DLS .. z venku, kabel jsem nerezal, nemeril :o)
clown: Jo tak ten mám doma k tuneru a ke kazeťáku, k CD mám ještě lepší udělaný z Beldenu :o) ale Profigold jsou dobrý kabely za danou cenu.
2 clown - ty Proely jsou znát ??

23.03.2008, 10:44 |
clown Midi ... jsou krasne ohebny,
ale zatim na skrini ..., pujcil jsem je jednomu clenovi zde na foru na doma a pak nebylo pocasi ani cas,
ale kdyz bude cas pristi tyden, nebo zitra :o)
Tuner .. jo Belden :o)) Ja si tu hral s CAT7, coz je jen drat, ale oproti tkanickam z baleni to bylo znat i na starejch komponentech :o)
ale videl jsem vcera REFERENCE od Sencoru, 5m 2x cinch za 310Kc .., jako zdesil jsem se dopredu ... :o), az se mi opotilo celo, kdyz si to brat typek k ONKYO AV a DVD :o) pro DVD Audio .., celkem mne to zamrzelo .., nechtel jsem vedet zbytek kabelaze.

23.03.2008, 17:06 |
clown PROEL .. kytarovy, low capacity,
protoze tady nesneji a neprsi a je tu celkem teplo, rozebral jsem pulku galaxy a zapojil zmineny kabel ..,
pomohl jsem si ve vokalnich partech, trosku mi prijde, ze maji min basu, vysky bez rozdilu .. :o)
testovano na NORAH JONES - NEW YORK CITY, YELLO, stary remastrovany Depeche Mode, Camouflage - Best Of .. cca pul hodky poslechu, vic ne :o)
kazdopadne nelituju 1200 Kc za 6m propojovaci kabel, ktery je ultra ohebny :o)