Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > RADU!!!Nehraje!!!!!

o Navštíveno 2599x o
o 22.03.2008, 13:45 | marmaladaa
Zdravím všechny...potřeboval bych poradit...koupil jsem radio Sony CDX-GT414U a na neho napojil zesik+woofer-!!!...Radio hraje super ale woofer se ani nehne...:(
V rádiu jsem to přepl-výstup zesilovač...ale na výystupech jsem nic nenaměřil.....je to dobře?..nebo by to mělo něco ukazovat?..Díky všem za každou radu!!!!

o 22.03.2008, 14:09 | Frenkie
a nastavil jsi spravne ze je na vystupu woofer (mely by jit nastavit i dB pro woofer) a zapojil jsi woofer do spravneho par RCA (blbej dotaz,ale nevim zda jsi zkousel oba pary vystupu)
o 22.03.2008, 14:13 | Goldies
A nebo je to radio v riti... A urcite zkontrolovat nastaveni v radiu...
o 22.03.2008, 14:21 | marmaladaa
a nastavil jsi spravne ze je na vystupu woofer (mely by jit nastavit i dB pro woofer) a zapojil jsi woofer do spravneho par RCA (blbej dotaz,ale nevim zda jsi zkousel oba pary vystupu).................ten par rca..to je vystup na zesilovaci?...tam mam vystupy na dvoje bedny tak jsem to pripojil na jeden z nich
o 22.03.2008, 14:40 | Goldies
tak to zkus na druhej :-)
o 22.03.2008, 14:43 | Q
co zapojit i remote?
je hezké, že všichni radí zvukové kabely, ale co kontrolky na zesíku? A jeho nastavení? Z rádia je v úvodu úplně jedno jaký signál použije, podstatná je reakce zesíku.
o 22.03.2008, 15:05 | Frenkie
Q tak nejak tajne sem pocital, ze remote zapojene ma a snad i signaly do zesiku ma dobre dany, o napajeni zesiku mluvit uz nebudu
marmaladaa zkontroluju komplet zapojeni zasiku (napajeci i signalova cesta a jestli mas 2k tak jestli je danej na mono) a jestli ti jde zes (sviti zelena diodka,pokud ma)
o 22.03.2008, 15:22 | marmaladaa
mno sezik jede kontrolka sviti....podivam se na prepnuti ...ale dukezite je jsem meril vystupy z radia co jsou na zesik a pri zapnutem radiu nic na meraku nenameril....to je docela chyba ne?..nemelo by to tomu zesiku neco posilat?
o 22.03.2008, 17:27 | Q
zesik svitit bude, ale jestli neni remote, tak nesepne
o 22.03.2008, 17:37 | marmaladaa
remote je co?:).....no ja myslim ze zesilovac funguje v poradku..ale jak je vystup na radiu pro zesilovac...tak pri zapnutem stavu radia z neho nic netece:d....jsem to meril merakem ale oba vystupy since jsopu mrtve neukazuji ani 1 voltik:(...takze predpokladam,ze nove radio je na hovno a budu muset reklamovat:(...zajimave,ze vsechno jede super,jenom to kvuli ceho jsem si vlastne kupoval nove radio ne:D
o 22.03.2008, 20:11 | Midnite
měl sis koupit nějakou alpinu nebo něco jiného a měl bys MOŽNÁ jistotu...
o 22.03.2008, 23:18 | roman
nech si to zapojit od někoho,kdo to už dělal,než něco odpálíš.na zesiku máš kromě výstupů na repro a cinchu taky plus,mínus a remote.remote musíš propojit s rádiem.mám dojem modrobílej drát,ale to máš v návodu u rádia.bez toho ti to nepojede.pokud se mýlím,tak mě opravte,nejsu taky žádnej odborník
o 23.03.2008, 08:45 | DemonBob
kluci já mám pocit že REM má zapnutí zesik svítí zeleně když je zapnutý nebo aspon u mího to tak je.
marmaladaa u toho zesíku jsou 3 vstupy pro napájení 1. je +12V 2.REM a 3.Ground(kostra) +12V je od baterie + a Ground od baterie - důležitý je zapojení REM od rádia u Sony je bud samotnej kabel antena modrá i přímo na na zesík jak píše roman modrobílej drát nakonci je dutinka v průhlehné gumě nebo co to je.
Hele jestly máž dobře zapojený zasík (+)na(+) a (-)na(-) a REM od rádia tak je to jednoduché vypni radio zesík musí zasnou pustíš ho a rosvítí se červeně pak zasne a svítí zeleně když svítí červená dioda stále tak máš něco špatně zapojený z RCA normálním měřákem to nezměříš zkus přehodit RCA jak už tu zaznělo a jesly nemáš Sub na ATT neboly uplně stáhnutej pak ti taky nebude hrát
o 24.03.2008, 17:52 | DutchDixon
CAUTE PANI! Nechcel som zakladat novu temu tak pišem sem...

Potreboval by som poradit ohladom mojho aktivneho subwoofera. Neviem si poradit ako ho spojazdnit. Vsetko som zapojil tak ako ma byt a hra strasne potichu. Neviete kde moze byt chyba? Dik za odpovede
o 24.03.2008, 19:04 | Goldies
Nastaveni GAIN na zesilovaci? Nebo vystup na radiu?
o 24.03.2008, 22:29 | DutchDixon
Vsetko je nastavene. Subwoofer uz na tom radiu hral ale bol zapojeny tusim spolocne so zad. reprakmi.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3162 sekund.