Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Prosím o radu nebo vylepšení autohifi v Renault twingo

o Navštíveno 1506x o
o 23.03.2008, 15:16 | sulcmen
Podle ilustrace je moje aktuální autohifi v Twingu. Mám dotaz jestli instale v pohodě nebo by byla nějaká lepší cesta na vylepšení autohifi. Nechci nějak extrémně zasahovat do interiéru vozu. Děkuji za názory a třeba nějaké rady.

foto k příspěvku  od sulcmen

o 23.03.2008, 16:31 | Deaf.as.a.post
myslíš to tak, co by se dalo dělat se současnou sestavou? pokud nevyměníš rádio, repro, nepřidáš zes nebo zesy, basáky, kabeláž atd, tak asi jenom vytlumit dveře pokud nemáš a nebo si zkusit pohrát s umístěním výškáče, jinak mě nenapadá co se s tím dá víc tvořit
o 23.03.2008, 17:04 | sulcmen
Myslím co se dá ještě dělat se současnou sestavou nebo jaká by byla nejvhodnější sestava a úprava sestavy v tomto typu auta.
o 23.03.2008, 18:25 | Midnite
Deaf: když jsem tlumil na v cliu tak jsem musel zasahovat do tapeců a to fakt dost...
o 23.03.2008, 19:07 | sulcmen
Já mám na Twingu ve dveřích doorboardy na 165mm repro, a na vytlumení tapeců nevidím důvod je nějak upravovat nebo měnit vzhledově.
o 23.03.2008, 19:10 | Frenkie
bych misto tech zadnich koaxu dal 10" subik a vpredu nechal kompa a mohl bys byt spokojenej
o 23.03.2008, 19:21 | Deaf.as.a.post
tak nejmenším zásahem s největším efektem je zesilovač, a když už by byl zes tak je škoda na něho nepověsit ňákej sub ne? ale pořád nevím, zda chce sulcmen vůbec něco investovat,
o 23.03.2008, 19:24 | sulcmen
Bylo by třeba řešení nějaký aktivní sub.??? Nějak se mě nechce zastavět selý kuft v autě...
o 23.03.2008, 19:47 | Deaf.as.a.post
není potřeba zastavět celý kufr, některý suby umí zahrát i v malých objemech a myslím že v tak malým autě by stačil i 8 palcovej sub, s aktivními suby nemám zkušenost, ale podle mě když to koupíš samostatně, tak dostaneš lepší kvalitu za stejný ne-li míň peněz
o 23.03.2008, 19:58 | sulcmen
A jakou značku sub a zesilovače by jsi dopuručil??? V poměru dobrá cena a výkon...
o 23.03.2008, 20:02 | Kicker18
Mno podle tedy te velikosti subu?ale ted jsem koukal v ahifi maji doboru akci na basovy set od Bull Audia!
o 23.03.2008, 21:29 | Midnite
Sulcmen: neříkám měnit vzhledově ale zásah do tapeců byl u mě nutný a to dost. nevím jak jsi tlumil TAPECY ale ja tlumil cely dvere....
o 23.03.2008, 21:41 | Deaf.as.a.post
tak to by jsi měl uvést cenu a pak se dá vybírat,
ale pokud se chceš bavit o konkrétních výrobcích, tak asi bude lepší, když kontaktuješ nějakého partnera nebo i víc a s něma něco určitě vybereš, možností je hodně,
Zkusím třeba nastřelit:
8palec - [ Link ] objem uzavřenky jenom 7 litrů, 150 W rms
10 palec - [ Link ] 18 litrů
bednu uděláš za 1000,- Kč i s potahem a terminálama, nebo koupit něco v boxu,
zes 2kanál třeba [ Link ] ale bylo by lepší koupit 4 kanál a honil bys tím i kompa.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.338 sekund.