Navštíveno 1374x

23.03.2008, 23:21 |
Gzero mam na vas jednu otazku , aky je vlastne rozdiel medzi tymito bateriami
maxximaDC
[ Link ] a maximou
[ Link ] ostal som na mrtvom bode ktora je vlastne lepsia. maxxima DC ma "iba"750A pricom je drahsia, a maxxima ma 900A a je o cosi lacnejsia.... ktoru z nich pouzit? dik
mas to receno v tomto : Maxxima DC (Deep Cycle -modré víko) je optimalizována pro potřeby hlubokého vybití a opětovného nabití na 100%, co z ní dělá univerzální zdroj el. energie.
Maxxima DC (Deep Cycle – modré víko) je extrémně vhodná jako malá trakce, resp. staniční baterie, se schopností dočasně napájet různé přídavní zařízení (hydraulické a jiné) a především je vhodná pro vozy s masivními video a audio aplikacemi. , ona zvladne jakoby vetsi zatez ohledne vybijeni nabijeni, dal bych DC , kdyztak mam tez v nabidce :)
Nekoupil bych uz nikdy! maxxxmu DC jsem so koupil 2 roky na5 a od te doby byla 2x v reklamaci. Kdyz by ale byla neporuchova, tak je to vcelku dobra baterie na AUDIO, ale dnes bych uz sahnul po necem jinem.
Bartez muzu vedet duvod reklamaci?

24.03.2008, 11:01 |
Gzero Frenkie... takze odporucas tu maxximu DC i ked ma nizsi skrat prud o 150A?

24.03.2008, 14:10 |
dddd Já mám DC a zatím funguje bez problémů,ale mám ji jen necelej rok asi
Pokud Exide tak urcite DC.

24.03.2008, 16:53 |
FSAL mel sem dve 900DC a bez sebemensich problemu ...

24.03.2008, 21:57 |
Olda též mám DC už asi půl roku a neměl jsem jedinej problém! šlape fakt v pohodě a vyřešilo se mi tím kupa problémů. Doporučuji
Frenkie :
No najednou nestartovala a nemohl jsem ji nakrmit a to mam digi nabijecku na tyhle baterie. Pouzival jsem ji posledni dobou v seriaku... Jeden clanek se hral vic nez ty ostatni.... Reklamece byla bez problemu uznana o tom zadna, ale pro furt odchazi nevim....

25.03.2008, 17:33 |
petis Barthez: hele já měl s maxximou to samý, akorát byly vprdeli všechny články. a taky byla v seriovým autě, kde sem tam tahala čtyřkanál. ale prostě to nevydržela:-))na reklamaci ji naměřili 6A ve zkratu:-) A reklamaci neuznali. Takže už bych do ní nikdy nešel. radši bych si připlatil na Odyssey kdybych si měl vybrat.
Petis :
prave. Me to taky sere. sice mi poprve reklamku uznali a na druhou se teprve chystam, ale spis me serou ty starosti. Musis ji tam poslat ( nevazi malo ) pak cekat na vyjadreni. Je to jeden z mala servisu co dodrzujou mesicni dobu reklamace, takze mas v aute hovno a tak. Proste me to hodne zklamalo.....