Navštíveno 1471x

Dobry den, mel bych dotaz, momentalne mam v aute tenhle sub+box Powerbass PSP-S10 (
[ Link ] ) objem boxu 42litrů.
Znamej prodava woofer Panasonic CJ-SW3003N (
[ Link ] )
ale bohužel nemám box.
ted otazka pro nekoho kdo se vyzna: co je lepsi ? pocitam stim ze zvetsim prumer boxu na 30cm... bude stacit objem 42 litru ?...
jinak zesilovac mám carpower 750W a jede ciste jen na subwoofer.
DIky Lukas
já ti jen řeknu že si myslím že ten powerbass zahraje líp než ten panasonic..A pokud bys to řešil tak udělej zvlášt bednu pro panasonic...
Proc myslis ze zahraje pb líp ? je to ale zase jenom 10"...

24.03.2008, 21:14 |
Hifil Bassreflexová bedna je (nebo by aspoň měla být) laděná vždycky přesně pro ten svůj woofer.. Správně ho odladit je docela věda a neni to rozhodně jen o objemu.. Takže si myslim, že když bys do této své bedny dal jiný woofer, k lepšímu si nepomůžeš.. Kdyby to byla uzavřenka, stálo by to za uváženou...
PSP S10 je sice trošku do tlaku, ale taky bych jí za Panasonic ani náhodou neměnil, obzvlášť pokud je v origo boxu, Panasonic je v tomhle ohledu spíš komerce, asi to něco umět bude, ale to je tak všechno. Proč by jsi to chtěl měnit?
k tomu tlaku mas pravdu, pokud to dam "trosku vic nahlas" je slyset drnčení plechů...to mi u toho docela dost vadí...

24.03.2008, 21:26 |
tom96 drnčení plechu není chyba SW, ale toho že to nemáš vytlumený. To tím že vyměníš SW nezměníš ;)
to ti preto drnci, lebo mas dobry sw:)