Navštíveno 1504x

Mam vyjizdecku Zenec zemw700dmm. A kdyz jsem ji napojil tak mi nehazi obraz a jen napise Brake on. Co to znamena. Musim podotknout, ze zapojovana byla velmi na rychlo a je na ni pichnuto jen kablik zdroj a kostra. Diky za reakce.
skide uz sem ti rikal abys to vytahl a spojil kabel na rucni brzdu s kostrou ;-) a bude to v poradku ;-)

24.03.2008, 22:21 |
clown jako LUke .. u rucky mas spinani, najdi si to a propoj to :o) a pozdravuj policajty :o)
Clown: Moc diky. Jinak ten navod jsem doma nenasel. Prohrabal jsem celej byt a nic jsem nenasel. Asi to bylo vyhozeno s papirem. Myslim ty papiry na Emhasera.
Luke: Napadlo me, ze jsme tam nenapojili takovej modrej dratek, tak to bude asi ono. Zajimave je ale to, ze pred tim to ale fungovalo v pohode.
jako ostatní ;-)
jen modrý je el. anténa
ta ruční brzda je většinou hnědý, ale taky většinou jsou na kabelech popisky ;-)

25.03.2008, 19:05 |
clown a kdyz nejsou na kabelech, tak jsou na radiu ... :o))
TEN HNEDY KABEL NORMLANE UKOSTRI KDEKOLIV..HLAVNE NE NA RUCNI BRZDU PROTOZE KDYZ JI TAM DAS BUDE TI OBRAZ FUNGOVAT JEN KDYZ JE ZATAHLA

25.03.2008, 19:12 |
clown spaly .., ten konektor ma vstup a vystup :o)),
zalezi na nem, zda to chce mit dle predpisu, nebo zda na to kasle :o)
Moc diky vsem. Jinak ten modrej drat na Zenecu je opravdu brzda, vycteno z manualu a zde prikladam foto.

Skid-TDI : jasně tak je modrý, a ten připoj na + a tadá jede se s obrazem
cendler???? na plus????
odkdy se rucni brzda pripojuje na PLUS?
Skide v klidu si to pripoj na kostru... cendler ma vlci mhu ;-)

27.03.2008, 11:22 |
Směty jj jak říká jeep nedávno jsem taky napojoval na kostru samozřejmě a funguje :o)

27.03.2008, 19:51 |
cendler | Upraveno: 2008-03-27 19:53:11
pardóoooon znamínka se mi pomotala!!!! samo je to na - kostru