Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > dostacujici vykon SW?

o Navštíveno 1367x o
o 26.03.2008, 08:19 | roti
ahojte,
moc v tom nechodim, prave zacinam.chtel bych se zeptat.ma mi prijit SW Blaupunkt Gtt 300 a ma 200W rms a krmit to budu zesikem MAC AUDIO MAC ATTACK 2061.chtel jsem se zeptat,jestli to bude poradne dunet.jde mi o to, aby to delalo poradnou paradu a aby to slo i slyset, kdyz budu nekde na "hristi":)

potom se chci zeptat,jestli nema nekdo zkusenost s vymenou prednich repro u audi.jsou tam takove atypicke repro se trema dirama resp. ta forma na repro je atypicka, neni kulata, ale tz. kulatej trojuhelnik:)vyskace menim za Sinus Live NEO 25S, ale chtel sem vymenit i ty origo stredobasy nokia:)zadni sem uz dal Magnat C163 a krmim to sezikem Magnat C360.

diky za rady

o 26.03.2008, 08:30 | kamil306
ten blaupunkt je tuba? Pokud jo, tak to trochu slyšet bude...jestli se to bude moct nazývat basama nevím...jinak ti tady asi moc lidí neporadí, ta skupina hrající ven tady moc není...jsou tu lidi co to směrujou buď na měřák nebo na ucho;-))
o 26.03.2008, 08:37 | roti
jojo, je to tuba s basreflexem
o 26.03.2008, 12:29 | Mááša
podle mě bude 200RMS málo... záleží co od toho přesně očekáváš a na co sis zvykl :o)))
o 26.03.2008, 12:30 | Mááša
s Blaupunktem nečekej zázraky ...
o 26.03.2008, 16:12 | roti
no necham se prekvapit :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3342 sekund.