Navštíveno 1790x

zdravim potřebujunějakej nápad co mam udělat jako ozvučnici pro ovály , mělo by to jít místo plata kufru nad basák asi by se to muselo nějak zvednout a ideál uzavřená ozvučnice aby se mi nehádali ovály s basákama.

samozřejmě čim levnější tim plepší a aby to nějak vypadalo, a pak potřebuju ještě nějak vymyslet aby přední kompa ve dveřích drobet slušně hráli takže je nějak přidělat k tapecům viz foto

ještě k tej ozvučnici pro ovály , asi by měla bej menší aby nebyla až k zadním sedákům aby basreflex z bedny byl vidět aby to tlakovalo do prostoru a ne do tý ozvučnice

...

...

.....

napadlo mě tamudělat něco jako půlku rakve s natočenýma oválama do nteriéru ale asi to nebude zrovna pěkný i když je to jen do fava. a do dveří tam asi je takový třevěný trojůhelníčky co budou za tapecem a k tim se budou šroubovat repro že nebudou držet čistě jen v tom lisovanym papíru z čeho je tapec
a na odpověd vyser se na ovály ..... tak to asi nepude bych měl jen kompa ve předu a to je zvuk na hovno a hlavně ovály už ma 6x9 jen je tam nedam jak sem měnil basáky

26.03.2008, 21:40 |
roman myslím,že píďa má pravdu.jestli jezdíš sám,kompa vepředu ti postačí a i tak pochybuju,že budou ovály vepředu vůbec slyšet přes takovou bednu :)
Teda napsat, že když tam budeš mít jen kompa a to je zvuk na h**** bych řekl, že je dost silný tvrzení. Vona tahle bedna už neni totiž nějaký ořezávátko, když dostane to co má, takže ovály jsou zbytečný.
ee mam herzt dcx 690 lehce je pokrmim zesíkem a ono to pude když už je mam tak je tam dam
Ok, jen řikám svý zkušenosti, ještě když jsem měl 120ku :-) tak jsem ze začátku měl jen vzadu Hertze HS 300ku a nějaký starší 6x9 JBL řady GTO, vše přes zesík a když to bylo "normálně" puštěný tak OK. Jenže když jsem šel vejš tak mi to začalo zatloukávat právě ty ovály. Pak přišel předek a úplně jsem zapomněl, že tam nějaký 6x9 jsou.

27.03.2008, 12:14 |
xxfavo | Upraveno: 2008-03-27 12:16:47
maiky46:musim jen souhlasit se vsema,co rikaj ,ze davat dozadu ovaly je zbytecny!Dej tam normalne origo plato a dopredu si kup lepsi kompa a vytlum dvere.Taky jsem to tak mel ve facku(podobne udelany jako Tuner#2-jen jsem mel jinak reseny vyskace:) ) a uplne to stacilo!jen si kup lepsi kompa a uslysis...A kamosovy jsme resili plato s uzavrenyma ozvucnice pro ovaly a spis se tim zatlumil zvuk basaku...
no ale když tam dam origoš plato tak to utlumim víc než když tam bude ozvučnice něco jako půlka rakve na platě s vynecháním místa kde ůstí basreflex basáků.
Ty myslíš, že tohle utlumíš nějakym origo platíčkem z fáva?
tak určitě víc než když tam bude dělaný na míru s výdechem na basreflex od basáků
a jinak ty kompa si myslim že sou slušný sou to hertzy dsk 165 tušim
toho bych se nebal,ze to utlumis origo platem!A nerikam,ze ty kompajsou spatny,ale je to zakladni rada a urcite poznas rozdil,kdyz koupis drazsi kompa!V bazaru se obcas objevi dobry kompa za fajn cenu...a kdyz zatlumis dvere a das dobrej dvojkanal tak si myslim,ze budes spokojenej.Pokud neveris taksi to u nekoho poslechni.Urcite bude ve tvem okoli nekdo ochotnej,kdo ti to pusti.Uvidis,ze nam nakonec uveris:)A bude te to stat i min penez.

29.03.2008, 12:14 |
Zaky Ovaly prodej a prachy vraž do vytlumení a předělání dveří!Ten tapec ve faku je o ničem!
tak přední dveře sem lehce vytlumim přidělal kompa ke konstrukci, a zadní plato co sem měl budu předělávat tak že ovály se vyzvednou o 5 cm vejš vymezovacíma krozžkama a palto se zaříze u sedaček aby byl volný výdech basáků a aby se mohli lépe chladit zesíky

d