Navštíveno 1900x

Čau lidi, existují SQ autohifíci v třebu, kteří by byli ochotni vyměnit pár zkušeností, poradit ppř. poslechout a zhodnotit? Nemyslím tím magora co jezdí po Velkomeziříčské, cosi mu svítí pod autem a tucá to tak, že mi ve 4-tém patře drnčí okna...ten ať de do prdele!

28.03.2008, 16:48 |
Cenda :-)))) ten konec me fakt rozesmal. Sorry za OT.

28.03.2008, 17:37 |
J0hny hele zdarec ja jsem z Třebíče a trocha se o to taky zajímám :-) no asi už víš že míváme srazíky na horním SVAčku ? :)
kamo nejsem z trebice, ale z prahy, kazdopadne ten konec ten je hustej ;)
konec nadhernej! Jinak dojed na Macochu a pokecame :-D

28.03.2008, 19:19 |
ivls nejsem z třebíče, ale pracovně tam jezdím, tak by se dalo třeba domluvit a dát poslech a pokecat
záleží, jak to máš s prací, či školou - jestli se můžeš urvat po domluvě
kdyžtak icq, nebo meil pod nickem
do Trebu to mám 25km,je to kousek a občas tam jezdím,není problém se nějak domluvit,ale těch zkušeností není dost... Nevím jestli bych ti byl nějak nápomocen,osobně víc preferuji SQ.,ale jak píše Ivls,pokud tam jezdí pracovně,tak není problém,znám a určo poradí a zkušenosti také má,kontaktuj ho.
Jinak suprovej konec,jako třešínka na dortu,ale bohužel je to pravda,občas,tam projede nějakej d...l
Jak píše Goldies,nijak se nerozmýšlej a dojet na Macochu,taky tam jedu,určo se ještě někdo z okolí najde.
J0hny:napiš něco bližšího o těch srazech na SVAčku...
kkdy a jak...
PolDa je ze trebice, jen uz nema tolik casu :-)

29.03.2008, 21:54 |
J0hny no tak nejvetsi sou dycky v patek a sobotu kolem osmy a jezdime se projet obcas Valec atd... v ten patek a sobotu tam bejva 20 - 30 pohodovejch lidi .) ono rekneme tam jezdime denne ale v tejdnu je tam jen par co jedou na cigarko a kafe
taky trebic...:) ale nic moc zatim nemam, jen se mi vepredu usadili rainbow sax na audison lrx a doma se mi vali monoblog GZ a rainbow ambos :) nez to dam dokupy to bude trvat...jo a ten magor fakt rozvibrovava pul třebiče
whiskadelic:v čem je problém to dodělat?Dal bych s tebou někdy sraz... Ještě jsme se ani nedomluvili a určo jsme se někdy potkali na EDU

01.04.2008, 17:32 |
rhee to Radar: jsem taky z Třebíče, kdyžtak cinkni dáme scuka na SVA, taky tam občas jezdím... Honza tel:774 665 900
neni čas, makám na EDU :) icq kdyztak 98286086
Heh...vy šmejdíčci.. bydlím asi 300m od SVA-čka. Ale nevím,jestli sem dost pohodovej.Je mi 32 a nic mi pod dodávkou nesvítí...přestal sem kouřit a omezuju kafe.
Uvítal bych komornější sešlost, kdy by dobrovolník se zkušenostma a netopířím sluchem, který slyší díry či hrby ve kmitočtech...vpustil svoje vyčištěné ucho do mého skromného wagenu a provedl slepý,nikoli hluchý test...
Uvažuji, že bych provedl zástavbu a nechci udělat nějakou fatální chybu...
Vlastním nemálo audiofilského (nekomprimovaného) materiálu, tak můžeme i něco povyměňovat?
hosi je nekdo schopen vyzkouset zesik? prestal mi fungovat, nevim cim to je.
nic...ok...sem jen dylyna :)