Navštíveno 1317x

Ahoj hifíci,hlavně je to pro lidi co vlastní auto renault megane 96..mam maly problem s raradiem nejde mi vubec vindat nevite jak by se dalo toto origo vyndat???prosím do může at moradi mam nove a chtel bych ho tam dát dekuji všem lidičkám co mi nejak můžou poradit!!§děkuji
já jsem to vyndával drátem po stranách máš dvě díry na levo 2 na pravo 2 strčil jsem tam dráty a šlo ven
ja mam na kazde jednu a drat jsem tam dal..a vubec to neslo..jedna strana se povolila.a. ale ta druh drzela jak zidovská víra..vubec nevim.jestl itam jeste neco nedrží..jinak diky
pokud ti povolila jedna strana tak to zkus dorazit radio zpátky a zkus to znova oba dráty najednou a na tí straně co nejde zkus hejbat drátem nejspíš je tam ohnutý ten plýšek jak jsi to zkoušel násilým vytáhnout když to nepujde tak budeš muset rozdělat spodek pod radiem jestly tam máš knoflíky na topení a tak dal
mno ale podle meho to vubec nejde..prsote aja nevim drží to tam fakt mega jako...ta jedna strana jako ma snahu ..je takova volnější..ale ta druha ani ho... fakt jsem z toho na nervy..pravě to se mia nai nece cely rozebírat...cela palubovka ...
bohužel pokud to nejde tak budeš muset rozebrat celej spodek abys ses tam dostal zespoda není to tak těžké rozebrat drží to na cca 4 torxkách schutí do toho čus