Navštíveno 1695x

potřeboval bych poradit jakej bych měl pastavit box s ozvučnici mam škodu fabii sedan.četl jsem že na sonica má bejt pro uzavřenej box 50litru a pro otevřenej 100litru mohl by me box nekdo navrhnout rozměry kufru mužu napsat+jak dlouhou ozvučnici.diky Luky105

29.03.2008, 21:51 |
kucik no tak do sedanu si to radši navrhni sám podle rozměrů nakládacího prostoru,já sem si např.postavil bednu a pak sem zjistil,že ji tam kufrem nedostanu,takže sem nejdřív musel vyrazit zadní sedačky a rvát to tam vnitřkem
Potřeboval bych vědet jak dlohou bassreflexovou trubici bych do toho měl dát a bude stačit jedna nebo radši dvě?
Měl jsem v autě bednu cca 85-88 litrů a dva nátrubky Dexon 98 x 202
[ Link ] , na tlak to nebylo špatné.

a kolik si na to natlacil db co si na tom mel za zesik?
jake miry bedna mela a jakou si zvolil tloustku mdf?
Natlačeno 138.2, je to pod nickem. Zesilovač na tom byl Crunch V-1800, který je momentálně na prodej, bedna byla dělaná z MDF 22mm, rozměry přesně nevím, musel bych přeměřit jinak budnu budu také prodávat.
můžeš please tu bednu nějak přemeřit a napsat rozměry.Dik
můžeš please tu bednu nějak přemeřit a napsat rozměry.Dik
Nějak jsem se k tomu nedostal, dnes změřím a zítra dám rozměry.
Tak jsem se k tomu změření dostal - šířka 78(dole), 58(nahoře), výška 42 a hloubka 50(dole) a 37(nahoře).
díky moc za míry tak se asi do stavby pustím.co máš za auto?Jezdíš někam na srazy budeš stavět novou music?
Mám formana, jezdím většinou na EMMU a music stavím novou, zatím pořád ale stavím, hotovo zdaleka ještě není a hned tak asi nebude
snad se nekdy potkame.Tu bednu sis pocital sam nebo si mel nejaky podklady od carpoweru?