Navštíveno 2144x

protože už mě dost vadilo vozit zesiky na hulváta,využil jsem počáska a trošičku zapracoval.Takhle to vypadalo když jsem začal.Jako první jsem přestěhoval rezervu abych se k ní dostal v klidu a nemusel odpojovat elektrárnu.

zesiky jsem otočil kabelama dozadu.

baterku jsem usadil do polystyrenovýho výlisku a trochu počalounil.

posadit tam distribučáky už byla legrace a hlavně už se mi neohybaji tolik kabely a nepovolují se ze svorkovnice.

ještě dodělám kryt na baterku.

došel mi koberec,takže vrchní kryt ještě čeká na potah :(

a subík už má taky final bednu.
líbí-nelíbí?

výborný, takhle si představuju "praktický autohifi" kdykoliv můžeš lehce vyndat subík a máš free kufr a krásně zadělaná aniž by si přišel o rezervu. pěkná práce
Pěkný, strejdo... Kdy se vrhnem na ty vejšky???
velmi pekne, presne tak mam aj aj zoradene zosiky, rezerva sa da bezproblemu vybrat a usetri sa na kabloch :-)
len tie oka by som dal poriadne, priemyselne celomedene nakrimpovane, nie tieto autohifi srandy
vidim, ze sa zacinaju pouzivat kvalitne 10-20Ah baterky miesto smeisne blikajucich kapacitorov... ja som to odkukal od sailera, ktory to dava do kazdeho auta.... to sa este predavali pod nazvom "genesis EP16"
díky kluci :)
Hanzi nějak to domluvíme,ještě šachuju s HU,tak asi až pak....
noclue:neměl bys nějakej tip kde ty oka koupit?mě se tyhle taky až tak nepozdávaji,jsou sice zacvakaný hodně dobře,ale čert nikdy nespí....
jinak baterku si nemužu vynachválit,zatim neni potřeba ani relé :)
ty jo, ten kufr je mi nejakej povedomej, kde jenom jsem to videl :-)
2 noclue: taky uz Martine tlacim maly baterky jak se da, snad konecne lidi dostanou rozum a zacnou to kupovat misto kapacitoru
pro ostatni: vzdy je lepsi se zamyslet, zda nejaky kapik nebo napr. tuto baterku:
[ Link ] vyuziti a kvality se nedaji srovnavat, baterka vitezi ve vsech bodech a cena super za to co umi

30.03.2008, 22:40 |
mendo Hezkyyyy.Taketo decent instal sa aj mne pacia, bohuzial sedan je narocnejsi na instal:(
ja som po dlhych rokoch tiez zistil ze amperiky treba, v honde je problem s prednou bat tak davam dozadu poriadnu.
som zvedavy hlavne na sub

30.03.2008, 23:11 |
Cenda Budhha > pekny pane, uz se tesim na cestu :-)
Milan > baterka vitezi ve vsech bodech? Za stejnou cenu je i SPV 35.
pěkná prácička, jak říká HERO nenásilné a učelné, super
ja som mal moju Hawkerku za 108Eur :-), odkedy zmenil enersys znacku na Oddesey, tak zdvihli ceny o 50%

01.04.2008, 09:26 |
DaveX Pěkná práce.. mimojiné jak máš přidělanou SW bednu k podlaze???
zatim gumycuk a chci tam dát rychlospojku....něco jako je na kole.zacvaknout vycvaknout,rychlý pohodlný :)
jinak samo dík za chválu,určo potěší...
kdo si chtěl poslechnout tak muže,konečně jsem to naladil aby se to dalo poslouchat :)
buddha: moc pekne, libi se mi to!
cim mas pridelany sw aby necestoval op kufru?
jinak taky mam v kufru druhou bat odyssey model 1200, a je to tezka vata! vydrzi i docela dlouho hrat bez motoru(mam rele mezi predni baterkou) a pak proste nakopnu prez predni baterku(ale myslim ze by to v poho utahla i ta odysseyka, je fakt suprovni, vsem doporucuju..)