Navštíveno 2200x

Tak jsem si pořídil nové rádio a proč poloviční radost? Protože zatím ještě není procesor abych mohl zapojit full aktiv, ale i tak z něj mám radost. Super rádio za ještě lepší cenu.

Tuner#2:Nový kousek doma:-)Za ty peníze fakt dobrý rádio.Inovuješ jak blázen:-)
Mam taky a jsem taky moc spokojeny
Přemýšlím o něm, nějaký reference by nebyly ? Cenofka se mi zdá víc než přijatelná. Bez procáku asi do aktivu nejde co ? :-/
Tak i ty koukám inovuješ, jen já mám pořád staré věcičky, asi budu muset také něco opatřit.
Kotass: Na 3 pásmo v aktivu, časové korekce je opravdu potřeba procesor, na který čekám.
Jinak zvukově i na vlastní zesík proti Clarionu 438 neskutečný rozdíl v prostorovosti, detailech a přesnosti zvuku. Fakt jsem takový rozdíl nečekal, žil jsem v tom, že clarion nehrál špatně. Jsem zvědavý až to rozchodím celé a moc se na to těším. Jinak jsem zkoušel iRivera přes USB - rychle to najde soubory, ukazuje bez chyb ID 3 tagy a s 320kbps to nehraje špatně, takže na dlouhé cesty už žádná výmana origo CD. Ty budou, jen když budu stát a vychutnávat si kvalitu. Jinak 9886 aktuálně vyhrála zvukově test ve slovenském autohifi. Já jsem spokojený.
Dragster: Byla to nutnost, potřeboval jsem rádio do spotřebáka a než tam kupovat nějakou plečku, tak jsem tam dal starého clariona ze Žlutky a do ní pořídil nové :o)
Podle mě není za ty peníze lepší rádio, všem doporučuju :)
palmer souhlas , tez jej plne doporucuji
palmer, Frenkie: Tak to jsem rád, že jsem nešlápnul vedle, ale u ////A se to moc nedá :o)
aky procesor na to chces dat?
hadam ze PXA-H100. uz by mel byt dostupny na ceskem trhu, proto asi ta polovicni radost
JJ PXA-H100. Volal jsem a zatím prý nejsou a nejdřív tak za 14 dní až 3 neděle.
kde jsi ho sehnal se stribrnym rameckem?
whiskadelic on neni sribrnej,spis neco jako matnej chrom .... tady bych typl ze to dela odlesk blesku pri foceni :)
whiskadelic: NJ bohužel v Evropě je stříbrný, taky bych raději US verzi v černém, ale zas s blbým tunerem bez RDS a záruky :o/

ja chci stribrny prave...mam listy v hliniku a krasne by tam paslo...cerbej maj na audiolandu myslim
kde je to usbcko? a nebyla by fotka s oranzovym podsvicenim? diky.
Černý mít nemůžou, evropská verze je vždy stříbrná.

02.04.2008, 11:35 |
Tuner#2 | Upraveno: 2008-04-02 11:36:20
whiskadelic: Ty asi mluvíš o jiném modelu, nepleteš si to s 9884? Tohle má jen volitelně modré a rudě červené podsvětlení a USB je na kabelu zezadu. Stačí obyč prodlužovací kabel a vyvést ho někam do kaslíku, kde hodím iRivera.
kua sem se sekl...6, ne 4 :)

02.04.2008, 11:41 |
whiskadelic | Upraveno: 2008-04-02 11:43:04
ja potrebuju orange podsviceni a stříbrnej rámeček...ta 9884 taky neni zla, ne?
9886R ma cervene a modre podsviceni
whiskadelic: To je u nás nemožné, 9884 je černá a 9886 je stříbrná. Ta 9884 má obyčejný displej a nemá DO, jinak umožňuje taky procesor a má 6 x 4V výstup, takže zvukově na tom bude asi podobně/stejně.

Aby to někoho bezmátlo, tak 9886 je v evropě stříbrná. Ta nahoře je verze pro USA. Evropská je tady:

pěkná věc. Já budu dávat procesor alpine PXA-H650 a jsem taky z plzně. Tak kdybys měl náladu někdy o tom pokecat dej mi vědět na mail
Zdar Tom
texmur0: JJ Michal mě už hlásil, já vím všechno :o) Určitě se někde potkáme na srazu a hodíme řeč.
Tak jsem delal porovnavaci TEST 9886R vs 9884R , mnoo jak je kazdemu jasny zvukove stejne ale BioLite display u me vede ..... doporucuji si par korun priplatit , ikdyz na druhou stranu u 9886R ze nema takove moznosti nastaveni podsviceni tlacitek a uz se tesim az se mi do rukou dostane PXA-H100

05.04.2008, 10:39 |
whiskadelic | Upraveno: 2008-04-05 10:42:08
hmm...jeste bych chtel slyset test nejake alpinky s 2V preautem a 1bit prevodnikem...vs. 4V a 24-bit