Navštíveno 1245x

Ahoj.. prosím majitele autorádií Clarion o radu. Včera jsem si jedno také koupil a je perfektní až na jednu velmi skrytou a pro mě bohužel velmi významnou chybičku:
Při přehrávání skladeb v náhodném pořadí se při zmáčknutí Next nebo Prev nenajde další skladba náhodně jako na jiných přehrávačích, ale pustí se opravdu další skladba na disku.
Neznáte někdo náhodou trik jak toto chování změnit nebo obejít, ať už hardwarově nebo softwarově? Protože jinak to rádio asi budu muset vrátit, což by mě opravdu mrzelo...
díky
Tak se musím priznat, ze tohle jsme fakt nezkoumal. To zitra musím zkusit... CO mas za model?
mam 648 a po dvou letech co ho mam jsem na to jeste neprisel :-( myslim, ze to nejde a budu rad kdyz nebudu mit pravdu nekdy je to fakt k na.....

03.04.2008, 10:59 |
Etien (M)
přiznám se, že tuto funkci jsem u kláry ani u jiných předchozích ještě nepoužil ;-)
vyzkoušim to,zatim jsem to taky nepotřeboval :)

03.04.2008, 15:58 |
panther | Upraveno: 2008-04-03 16:01:42
Já mam DXZ 389RUSB, ale myslim že to je na všech i starších modelech stejně.
Nejlepší k čemu jsem po dvou dnech používání dopracoval je vypnout a zapnout random... tím se skočí na další písničku, ale neni to ono, je to potom příliš náhodné, těžko se to dělá poslepu a dlouho to trvá. Ale aspoň něco.
Nechápu jak někdo muže udělat na tak perfeknim rádiu takovou volovinu..
(Příliš náhodné = nehlídá si to aby se nehrála jedna písnička moc často a aby se na žádnou nezapomělo)

03.04.2008, 17:52 |
Etien (M)
tak mi to nedalo... prave jsem to proveril u sebe... taky mi to skoci na nasledujici track, nikoliv na jiny nahodny... asi mam peknou sracku ;-)