Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > rušení - světla ???

o Navštíveno 1372x o
o 02.04.2008, 19:32 | ivls
[ Link ]

tenhle problém jsem doposud nevyřešil, ale něco podstatného jsem zjistil

mám tam ted zesilovač na středy a výšky, který je asi víc náchylný na rušení, protože jsem chytal alternátor a vše čeho se každej bojí a je moc práce, aby se toho zbavil
podstatné je to, že jsem zjistil, že rušení a praskání dělá při jízdě i při vypnutém radiu, ale co je důležitější, tak to dělá i při vypnutém motoru se zapnutými světly
mám oktávku 2ku a světla xenonové - rušení dělá i při obrysovkáck - nevíte není v těchto světlech nějaký člen, kterej by to mohl dělat? - evidentně to souvisí se světlama. za jízdy nemůžu zkusit, protože mám světla na automatické zapnutí při nastartování

jinak jsem zkoušel postupně odpojit komletní napájení, žádná změna
odpojení radia, žádná změna
odpojení signálů , velký pokles rušení
pořád, ale nebylo čisté bez rušení
až jsem odpojil reprokabely od výšky a středu, které jdou do crossblocku do kufru, tak se konečně ze středu a výšky nic neozývalo

nějáký nápad?? - děkuji

o 02.04.2008, 20:07 | Midnite
Ivane.. ohledně těch xenonů se obrať na xenonmana ten by ti měl poradit jestli tam nemáš něco špatně..
o 03.04.2008, 08:33 | venito
Ja bych problem videl jasne, jelikoz piskani z vysek leze i pri vypnutem radiu i zesu, problem muze byt jedine v indukovani spicek v civkach vyhybky, kterou maji tvoje berilia fakt velkou.Vlivem vysoke citlivosti focal vyskacu je mozne, ze tyto naindukovane spicky v nich pak slysis. Radim tedy prikostrit kovovy obal vyhybky a pro zkousku jeste omotat alobalem, protoze vyhybka ne navrchu z plexi.
Ony jednotky origo xenonu asi take nejsou buhvi co a leze z nich pekny bordel....
o 03.04.2008, 08:37 | venito
Pak zase zavolej jak to dopadlo, mam jeste dalsi tipy jako treba ze kabel k vyskacum vedes soubezne s nejakym kritickym kabelovym svazkem v aute. Indukci to muze klidne pochytat i na dvojlince kterou napajis vyskac....
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4606 sekund.