Navštíveno 2270x

čus máte nekdo zkušenosti s těmito modely co je lepší
CDA-9855r nebo CDA-9857r nebo je ted novinka CDA-9886R podle označení by to mělo být 9857r
jedná se my aby to mělo např.dozvuky, zpoždění jednotlivých kanálů,bass focus a focus subwooferu, atd. to ta 9886r asi nemá jestly se nepletu tak to mají označeně BASSENGINE díky za odpovědi
9886R to ma pri nastavovani rucne Impritu

05.04.2008, 18:15 |
Shr3k Abys dostal CDA-9886R na funkce Bass Engine Pro, musíš na ní připojit malý PXA Imprint procesor. Je to tak prostě modulárně udělané...
Ztech 3 radii je na tom nejlepe 9855m ostatni sice novejsi modely ale to co ted alpine vydava jako nejvyzsi modely je k smichu. Dle me to 9855kou zkoncilo a nemyslim si ze by v blizke dobe vyslo nejake lepsi radio od alpine ktery by melo tak dobrej displej a hlavne moznosti nastaveni bez jakychokoli dalsich ptakovin typu imprint. Hlavne to ze jejich posleni 2 modelove rady nemaji ani motorickej panel u nejvyzsich modelu je fakt k smichu.
Radsi bych ale byt tevou skusil sehnat 9835 ktera je takrka to stejny jako 9855 ale ma o malinko lepsi zvuk, naprosto stejnou vybavu a hlavne nema tu nepovedenou a lidmi odsuzovanou glide touch listu.

06.04.2008, 00:06 |
Shr3k Mno, IMHO funkce Imprint není zrovna typická ptákovina. Nové modely mají místo Swingface zase nové funkce, o kterých se starým ani nesnilo. Jako třeba SWRC, FullSpeed sběrnici atd.
Nejvyšším modelem bude vždycky HU řady F1#Status.
To, že má 9835 lepší zvuk než 9855 potažmo 9887, je typické ničím nepodložené dogma.
chlapi oprava CDA-9885r místo 9855r já jsem se překlep určitě vím že ta 9855r je lepší a co se tíče toho motorického panelu myslíte že je to dobré viděl jsem už 2 radia od Alpine které jsou vyřechtané ten zvuk co dělá když se sklápí no nevím jestly to je plus stěma sklápěčkama podle mně stará klasika je lepší
Shr3k: o F1 se tady nikdo nebavi, to je uplne jina liga. Staci se podivat na ceny novych radoby nejvyzsich modelu jak je to s nima kazdy rok. 9835 stala 25 tisic, 9855 stala 17 tisic, 9887 z hlavy tipnu tak 14 a ted 9886 radoby nejvyzsi model nove rady 9 tisic :-) tohle mluvi za vse jak jde kvalita nahoru ;-))
krom toho 9887 bez imprint procesoru nenastavis ani kdyby ses rozkrajel a tudiz zvukove je minimalne o 2 tridy horsi jak 9855, slysel jsem uz 3 9887 a vzdy to byla naprosta tragedie, v jedno pripade jsme jen vymenily HU za 9855 a rodil jako kdyby si vymenil radio ktery stalo 3 litry za radio za 10, zakaznik nechapal a ja taky.
a zkušenosti s CDA-9857r šel bych do tohodle modelu potřebuju 3RCA 4v a když to bude mít náké nastavení dozvuku atd tim lepší vše budu mít přez zesík
BMW: Honzo, ty ses špatně vyspal, nebo co to tady meleš za kraviny? 9886 není žádný nejvyšší model, je to druhý nejvyšší model, právě po 9887, která je zvukově uplně někde jinde a dle mého názoru je lepší i jak 9855. Každopaádně tě tady musím opravit, 9886 NENÍ

06.04.2008, 13:24 |
audioland.cz | Upraveno: 2008-04-06 13:25:16
BMW: Honzo, ty ses špatně vyspal, nebo co to tady meleš za kraviny? 9886 není žádný nejvyšší model, je to druhý nejvyšší model, právě po 9887, která je zvukově uplně někde jinde a dle mého názoru je lepší i jak 9855. Každopaádně tě tady musím opravit, 9886 NENÍ nejvyšší model!!!!
a ohánět se motorickým panelem jako něčím skvělým taky moc nechápu, je to jen jedna z poruchových věcí :)
ale zpátky k tématu. Takže řešíme rádia 9857, 9885, 9886. V podstatě jsou to vše rádia stejné modelové řady, seřezeny dle stáří. 9886 je nejnovější. Všechny mají 3 páry RCA se 4V, zvuk i funkce podobné, dle mě má 9886 nejlepší design a možnost případně rozšířit funkce pomocí procáku, právě na to zpožďování apod. Takže ro mě jasná volba.
jak 9886 neni ??? 9886R je a je to novej model, beru ho jako nejvyzsi z nove modelove rady, jinak samozrejme z momentalne dostupnych je na tom nejlepe 9887 ale zvukove je to proti 9855 nesrovnatelne. V testech dopadlo podstatne hur jako 9855, pokud se srovnavaji jen radia bez pouziti 9887 s procesorem imprint !!!!
Konečně někdo napsal že je Alpina mrtka :)))))
ajaj to bude zas řečí :)
Napsals to tak, ze 9886 je ted nejvyšší model a to není pravda. Je to nej model z nové řady ,ale 9887 tu bude až do léta 2009, takže 9887 je nejvyšší model současnosti a ne 9886. Což by tak mohlo hodne lidí pochopit, po tom co si tady přečtou..Proto je potřeba to uvést napravou míru.
9855 stálo 17 000 a 9887 s procákem bude na podobné ceně, takže proč to nesrovnávat :) a s procákam je 9887 prostě lepší :)
no myslim, že toto je zbytečná debata a hlavně vůbec nezajímá tázajícího.

06.04.2008, 13:43 |
Shr3k | Upraveno: 2008-04-06 13:43:59
BMW_318iS: "Staci se podivat na ceny novych radoby nejvyzsich modelu" Jo tak se prosím tě taky podívej, jak se změnil kurs dolaru od doby, kdy byla na trh uvedena 9835 a pak tu něco vyprávěj...
"krom toho 9887 bez imprint procesoru nenastavis" Eh, jak "bez procesoru"? Myslel jsi snad bez kalibračního kitu, kterým by měla být vybavena každá instalační dílna, ne? Procesor má 9887 samozřejmě už v sobě...
napisu to tadz jedne jednou a naposledz pac spousta lidi je z toho co jsem napsal evidentne mimo a melou kraviny.
dle me a spousta nemeckych a jinych testu je bran jako nejkvalitnejsi model bran 7998 a 9835 ktery vyhraly snad vsechny testy a nic na tom nemeni fakt ze jsou to uz par let stare modely, jejich nastupce 9855 uz na tom nebyl tak dobre i kdyz je to da se rict temer identicke radio, bohuzel dotykova lista tomuhle radiu spise ublizila nez pomohla.
V soucastnme dobe nejvyssi model co se prodava je 9887 !!!!! a 9886 je pouze nova modelova rada ktera je samozrejme horsi nez 9887 ale beru ji jako nejvyzsi radu z nove novych modelu protoze 9887 vysla pred rokem.
a srobvnani 9855 a 9887 ??? sspousta lidi tyhle radia srovnava dle testu kde se porovanvaly ale jak jiz malo lidi vi tak 9887 byla pripojena pres procesor Imprint a z tohoto hlediska bych tento test bral hodne s rezervou, i diky tomuto pridavemu procesrou dosahla o velmi malo lepsi hodnoceni jako 9855. Dle dalsich testu bez pouziti pridavnych zarizeni byla tato HU na tom podstatne hure jako 9855. To ze ALPINE vyda novou modelovou radu nebo radio ktery ma vyssi oznaceni jako 9835 nebo 9855 neznamena ze je to kvalitnejsi model nebo podobne.
Klidne me nekdo opravte ale dle meho nazoru jsou nove modely ALPINE bez pridavnych procesoru tragedie, Kvalitni kousky zakoncil model 9855 a lidi co meli moznost porovnat 9887 vs 9855 na stejne aparature na zakladnim nasteveni mi daji jen za pravdu. 9887 je bez imprint prociku o 2 tridy niz jako 9855 a za tim si budu stat at si tady kdo tvrdi co chce. bohuzel kdo chce nove radio tak 9887 je jediny radio od ALPINE ktery za neco stoji
Ja rikal ze vsichni budou proti me :-) Na testy kazdej sere :-) The best is 7998 !!!!!!!!!!!
pak 9835 o nekolik bodu mene 9855 a 9887
tohle hovori za vse :P tak si nestezujete na me a na muj nazor ktery souhlasi s vysledky tohodle testu. Ja osobne mel 9835 cca rok, pak rok 9855 a 4 x jsem montoval zakaznikum 9887 a do dnes lituju ze jsem 9835 prodal !! 9887 bych si nekoupil ani kdyby stalo 5 litru pac design hroznej, kvalita displeje katastrofa a abych si musel kupovat nejakou kalibracni sadu navic kterou si nastavim radio a pak mi bude k nicemu beru jako vysmech od spolecnosti ALPINE ktera timhle jen dokazuje jak se snazi s lidi vytahnou penize kde se da ;-)

06.04.2008, 14:01 |
Shr3k Ještě jednou a naposledy i pro pomalejší bavoráky: 9887 nemá žádný přídavný procesor!
skreku nechytej se nejakyho jinyho slovniho spojeni :-P dobre tak kalibracni sady ;o)

06.04.2008, 14:06 |
Shr3k | Upraveno: 2008-04-06 14:07:17
"kupovat nejakou kalibracni sadu navic kterou si nastavim radio a pak mi bude k nicemu beru jako vysmech od spolecnosti ALPINE ktera timhle jen dokazuje jak se snazi s lidi vytahnou penize kde se da" -
Co to je za kecy? Pokud chceš přesně nastavit Blaupunkt vyšší řady (MP 5*) - a to je jen blbý parametrický ekvalizér - tak taky musíš dokoupit "nějakou kalibrační sadu". Mimo Bremenu, který má mikrofon a vše potřebné v balení... a mimochodem kabel pro donastavení na PC musíš koupit i k tomu Bremenu.
Podívej se laskavě do libovolného katalogu elektronických součástek, kolik stojí kvalitní elektretový mikrofon s lineární charakteristikou a pak tu něco piš o tahání peněz z kapes.
hele kdyz slo u 7998, 9835 a 9855 tohle vsechno nastavit bez jakochkoli dalsich pridavnych zarizeni tak proc to nejde o 9887 hmm ;) nikdo nepise nic o tom ze ta sada je nekvalitni a ze stoji vic nez by mela, to je zase blud ktery sis vymyslel abys mel cim do me vrtat. Proste kdyz srovnam jen samotne HU a jejich moznosti nastaveni a zvuku tak je 9887 tragedie

06.04.2008, 14:11 |
Shr3k LOL: buď konkrétní, co jde nastavit na 7998, 9835 a 9855 a nejde na 9887?
uz si zkousel nastavit tu kvalitni vyhybku co 9887 ma? hmm ?
zatim nikdo kdo ji ma mi nenapsal ze by se mu podarilo dosahnou nejakyho zelepseni zvuku nebo dosahnout pozadovaneho nasteveni vyhybky jako na starsich modelech typu 9835/55 kde bylo vse reseno graficky a naprosto dokonale si vydel krivku, u 9887 si o tohle nasteveni muzes nechat jen zdat. Navic mi stacilo kdyz jsem mohl slyset ten obrovsky rozdil pri uvedeni 9887 do tovarniho nasteveni a prehozeni radia za 9855taktez v tovarnim nastaveni.

06.04.2008, 14:25 |
Shr3k | Upraveno: 2008-04-06 14:26:26
K čemu ti bude, že sice hezky "graficky" vidíš, s jakou strmostí a kde máš nastavený LP/HP (u 9835/9855) na výstupech, když nebudeš schopný bez RTA měřáku stejně nic správně nastavit?
Tento přístup je jen lpěním na přídavných efektech a subjektivních pocitech bez praktického využití a objektivního výsledku.
shrek: svuj nazor jsem vyjadril
preju kazdemu mit moznost si oba kousky porovnat at se kazdy rohodle co jeho usim lahodi vic. Kazdopadne ja mam jasno, 9855 je pro me posledni model ktery za neco stal, a doufam ze alpine konecne udela krok spravnym smerem a v budoucnu vyda neco co me opet zaujme, nova modelova rada je dokazem toho ze to co se v minulosti osvedcilo je spravne, vybava jde dopredu jak je obvykle. ovladani, prehlednost a moznost nastaveni bez dalsich pridavnych pristroju je to co delalo z radii alpine to co bylo pro me best, to tam ted bohuzel postradam.