Navštíveno 1455x

Čau, chci si koupit Alpine 9887r z U.S. eBay, ale něco mě napadlo. Nemůžou mít rádia pro U.S. trh nějaký jiný konektory, resp. rozsah FM ???
Dík za pomoc....
pokud je jedna o model 9887R tak je to model urceny pro evropu, pokud 9887 tak zapomen na RDS a nejsem si uplne jistej zda ti pujdou ladit vsechny frekvence
hmm... samozrejme ze je to jen 9887, to sem si to uvedomil celkem brzy, uz sem drzel kreditku v ruce...
Tzn. radia z U.S. eBay nebrat ?!
Cena je obecně lepší,ale RDS atd. si můžeš nechat znát a Sirrius v EU není, a s přihlédnutím na pozdější prodej to prodáš za odost nižší cenu, tj. obecně nevýhodné
hlavne nechapu lidi co do tohodle jdou kvuli treba 2 tisicum, pac kdyz se vysere tak te zarucni cervis v US vyjde na peknej ranec kvuli poste a nebo si ho nechas opravit u nas za hezkou sumu a ses na stejny castce jako kdybys ji koupil tady s ceskou zarukou ;-)

07.04.2008, 23:34 |
Kublajchán | Upraveno: 2008-04-07 23:34:45
Tak on je tam rozdíl trochu větší, 9887 se tam prodávaj za 290 USD. Každopádně, kluci, dík za rady.
Kublajchán, kdybys chtěl, mám tu 1 ks 9887R za lepší cenovku než běžně, nové, CZ distribuce, 24 měsíců záruka. Byla jen vybalená a zpátky zabalená.
[ Link ]
palmer, dík za nabídku, ale chci se vejít tak do šestky... vybral sem 9880 a X300. Akorát nevim co z toho ? O mechaniku v podstatě nejde, páč mam stejně všechnu hudbu i v MP3, prostě si mezi nima nějak nemůžu vybrat....
Vybírej i podle toho, že X300 má jen 1 pár RCA. Nevím jestli plánuješ zesilovače, ale je to výrazné omezení, oproti 9880R. Zvukově to bude podobné.
hmm.. tak tos´ mi teda fakt pomohl vůbec netušim co RCA je?! Dobře, abych tu problematiku nějak uvedl, je to do FabieRS, ve který jezdí v kufru pes, což vylučuje basáky, větší bedy v platech(neni tam) a pod. Nicméně hudba je pro mě důležitá, doma mám BOSE acoustimass, takže vim i jak má znít, ale do auta fakt nevim co s tim. Chci do toho najednou dát i bedny(limitem jsou origo otvory) a odhlučnit dveře, ale fakt nevim co vybrat vůbec se v tom nevyznam..... :(
RCA jsou výstupy na zesilovač.. v tvém případě asi postačí ten 1. Jestli s tím chceš pomoct tak se klidně ozvi na mejl nebo ICQ (kontakty pod nickem) a zodpovím tvé otázky a něco vyberem..