Navštíveno 1833x

mnamka :)
vyfotil bys magnet prosím?
To je moje foto :D midnite krade :-)))

10.04.2008, 20:42 |
trlon pěkný tak atˇ slouží

10.04.2008, 20:43 |
mendo ja som mal niekedy DLS wofer ale iridium a vcelku spokojnost
jj kradu :D páč jsem to hned zapojil a fotit jsem zapomněl :D :D
můžeš mi to někdy odpustit?
pekný basáček..zřejmě 10" že?
mendo: ale mezi classic a iridiem bude ve zvuku zřejmě propastný rozdíl :-)
mishan: ano je to 10"
ale zatím co jsem ho pouštěl na hlasitost 20 tak to vůbec nebylo špatný.. Těším se až ho rozehraju.
no jo, fešáček. Nezlobil bych se :))

10.04.2008, 21:52 |
mendo Mishan : to je jasne, ja som naznacoval to ze som bol s wofrom DLS- ako takej znacky vcelku spokojny, o kompach to uz nemozem az tak jednoznacne tvrdit aj ked nizsie rady boli celkom slusne
mendo: jasan rozumím ;-) ved nejsi začiatočnik ;-)
já slyšel jen tu předváděcí oktávku a ta byla luxusní, ale tam byla myslím od iridia 15ka nebo tak nejak
On ten prospastný rozdíl tam tak není; že by to bylo nebe a dudy; před cca 4roky? pokud se neletu, osazavoli do soutěžních aut W310 ky , na DLS A6 , mají lehoučkou memebránu a mají super dynamiku :-)

11.04.2008, 08:30 |
mendo jj, presne tak ako vravi oizo. ale ani iridium nema tazku membranu, rychlost ani 12-ke nechybala. podstatny je aj zosik a A6 je gud
Mendo: samosebou že i s tebou suhlasím, jen chci podotknout že to není nějaká šlupka. Kdybychom sem měli vypisovat všechny uhly pohledu, tak mohu být spisovatel, stejně tak i ty by jsi psal dlhe texty vid ?:-)
Já pujdu nejspíše do Nobelia 10-12 na A6 nebo i Iri,ale neslyšej jsem ani nedno bohužel

11.04.2008, 10:34 |
mendo jj, moj navrh:10-nobelium a seknut dopredu k noham alebo do palubky
A6-ka sa mi pacila aj stoho dovodu ze uz pri nizkom vybudeni dokazala pekne kreslit
spat k prispevku: Nizsie rady dls v testoch obstali vzdy, sice neposkytovali az taky tlak ale co sa tyka zvuku stale boli v popredi aj s JL

11.04.2008, 12:15 |
Nepér Hele, můj reprák :D . Já teď řeším, jestli 18 l uzavřenou, nebo 28l BR...

11.04.2008, 17:13 |
clown peknej
jsem rad, ze se tu najdou i jiny strelci nez ja., co si koupi basak za 15.000 bez toho, aby ho slyseli :o))
clown: njn to sou takový ti co jedou a vše hraje ven z auta a myslí si jak nejsou machři... místo aby za ty prachy vytlumili a koupili pak neco jineho...