Navštíveno 1449x

Mam postavenou 95 litrovou basreflex bednu se dvema natrubky o prumeru 10cm a delky 25 cm. Vim ze takhle to bude hodne tezky neco najit tak budu rad za jakekoli informace ktere by mohly pomoci s vyberem spravneho SW, bohuzel s objemem a prumerem natrubku a poctem nemuzu nic delat, snad jen delka natrubku by se mohla jeste upravit.
tak třeba tohle by byl uplně ideální objem co sem chtěl dělat pro DLD 15 ... ber to jako jen příklad, je jasné že ten basák tam dávat nebudeš a člen máááša ho má v 90L a je velmi spokojen, samo se dvama nátrubkama co si psal ;-)
mishane diky, ale DLD showcar se mi delat nechce :-)))
na netu jsem zatim nasel JL Audio 15W3V2
chvili jsem uvazoval na HIFONICS Olympus 1615 ktery sice sedi obejmove ale tech natrubku by potreboval jeste tak o 3 vic :-(((
Taky bych se asi poohlizel potom Sonicu.

11.04.2008, 11:50 |
clown nemel v tyhle litrazi JR toho Raptora 15" ???
clown: JR měl raptora, ale myslím že nátrubky měl 4, pokud me pamět nešálí
BMW: šak právě proto sem to tam psal ;-) že vím že ho tam dávat nebudeš :-))))
bmw: Jak říká pasatak, 15ka Soník udělá tlak na potencio nální zákazníky a objem by seděl naň :-)

11.04.2008, 18:52 |
Mááša BMW_318iS: přesně jak píše mishan... volil bych DLD DL15, objem i BR máš ideální..
..výkon kolem 3kw RMS a bude spokojenost :o)))
pasatak a jdoizo: otazkou ovsem zustava zda budou dva natrubky o prumery 10 cm stacit a zda nebude potreba ty natrubky prodluzovat ???
jinak cenova celace muze byt klidne do 15ti tisic
to se uvidí pak :) ale myslim že Sonik udaělá fakt dost :-) a za ty prachy je to doma 10x
zbytek si nech třeba na dovolenou :-))
jdoizo: pak uz bide pozde, natrubky muzu leda zkratit, prodlouzit uz ne , takze v pripade ze tohle nema nikdo overene to testovat moc nechci
95 litru 2x10x27 natrubky ma Emphaser EX15T4
No routaku kua ses zlatej :-) tomu rikam shoda :-) diky moc chlape.