Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Problem s kvalitou zvuku

o Navštíveno 2270x o
o 12.04.2008, 22:52 | okob
Ahoj,poridil jsem Eonon E0853 (E0907) s GPS + zesilovac Boss 2000W ale dostava se mi do zvuku nejaky pisklaví ton,jde to s otackama motoru.+ kabel ma filtr u radia a uz nevim co stim.Je to v Octavii II.Poradi nekdo??Muze to byt tim ze jsou zvukove kabely tazeny vedle plusoveho a dalsich CAN,atd...??

o 12.04.2008, 22:58 | Mááša
každopádně nemůžeš táhnout signálové kabely vedle napájecích, nic by se nemělo křížit ..

v některých případech to může dělat i špatná kostra..

..v první řadě zkontroluj kabeláž ;-)
o 12.04.2008, 23:17 | okob
No zkusim je presunout ty kabely.Dal jsem do toho skoro 100tis kc a chci to mit OK. + a - je dobrej jen ta kabelas vede pod pod volantem k A sloupku a po leve strane do zadu.Vsude je eletrika.Jedine ty zvukove kabely presunout na pravou stranu.Za kazdou radu jsem vdecny.
o 13.04.2008, 01:33 | koren
podle otacek=slysis altik. tzn kabely
o 13.04.2008, 09:40 | noclue
okob : piskanie za 100k je celkom sila....

pri kvalitnych signalnych kabloch vacsinou nevadi, ked su na kusku blizko alebo sa krizuju s napajacimi

ale dobra zasada je natiahnut signaly druhou stranou ako napajanie, na Tvojom mieste by som ich na skusku natiahol vonkajskom auta, skusil, ci to este bude piskat a ak ano, tak je to najskor kostrou na radiu alebo zosikoch.... foto kabelaze a kostriacich bodov by mozno pomohlo....
o 13.04.2008, 09:45 | TomasW
měl jsem to samé... natáhl jsem signály na druhou stranu, pískalo pořád - dal jsem zem pryč z baterky, ukostřil v kufru a bylo po pískání :)
o 13.04.2008, 09:49 | okob
OK jdu dnes na nocni ale foto udelam, ta kabelas stale pres 10tis.Zvukove jsou stinene,od zesilovace jsou k repro jsou take s velkym prurezem ,jen je to tahle s plusem vedle cele kabelaze v aute.Zesilovac je pres pojistku,Kabel 2AWG,distribucni blok,Tam je Kapacitor 1F vim je to malo,ale to fakt leze do penez,a k zesilocaci.Podivam se na tu kostru radia a kabelaz zkusim natahnout provizorne stredem auta zda to neni tim rusenim...
o 13.04.2008, 10:01 | okob
Ja mam minus na kostricim bode v kufru.Nevim jestli to dela zesik,spis to radio.
o 13.04.2008, 10:32 | clown
to se na tobe asi nekdo dobre napakoval .. :o(
o 13.04.2008, 10:43 | okob
zkusim to nejak udelat
o 13.04.2008, 11:35 | m.j.
mohl bys jenom napsat co tam vsechno mas kdyz to stalo 100k? se mi zda trosku moc, takze asi jako clown...
o 13.04.2008, 12:43 | Zbyšek TDI
čím to bylo?
o 13.04.2008, 13:16 | okob
Panove tak jsem prekostril zesik,radio,vyzkousel i jiny + k radiu, a porad to same.Ale muj zesik podporuje LOW aa HIGH zapojeni jenze me radio ma jen pravy a levy vystup.Tak jsem to pres redukce natahl z radia do zesiku,jenze to pri startovani delalo prasknuti v repro.Tak asi z toho mit 4 kanal nebudu a budu muset rozdvojit vystup z radia na 4 kanal k zesiku,jinak to asi nepujde.Nevim
o 13.04.2008, 14:22 | Lucass | Upraveno: 2008-04-13 14:23:07
Jako clown =) To je origo radio? Jeste muzes kouknout jestli signalove kabeli nejsou spatne zapojene jestli jsou smerove...
o 13.04.2008, 15:21 | okob
Origo to neni pokud nekdo chce Nexus navigaci z OII tak je naprodej i s modulem k pripojeni AUX-Audio i Video.Mam
Eonon E0907 najdes to na SOB2.com.Ted jsem zkousel zapojit zesik z autoradia pres vystup chinch to funguje OK ale mam jen dva kanaly pravy a levy.Chtel jsem to na ctyri kanaly ale kdyz jsem zesilovac zapojil pres normalni vyvod na repro pres redukci ISO RCA tak to proste nejde,zesilovac zesiluje sum,a vse co je nepotrebne v cistote zvuku.Objednal jsem rozdvojky a proste nepujde delit predek od zadku.Nevim proc ale jinak to asi nepujde.Radio mam ted bez zesiku a to jde krasne,pripojene na OUT vystup take v poho,jen to nejde pres ISO repro konektor.(obrazek zesiku)

foto k příspěvku  od okob

o 13.04.2008, 19:20 | noclue
nejak pises vela veci, len neodpovedas na pomocne otazky
takze prosim napis komplet zostavu aj s kablami a miesta, kde su pospajane najlepsie odfot....
o 15.04.2008, 15:04 | Susi
Trochu zde zacizopasim :-), a zeptám se, jestli je špatně, když jsou vedle sebe taženy signálové kabely do zesilovače a přívodní kabely k předním reproduktorum už se zesíleným signálem. Předpokládám, že ne. V autě mi zbývá jen propojit kabely a rád bych se ujistil, jestli tohle nemůže být na závadu. Jinak mám BMW E39, kde je baterka vzadu, takže napájecí povedou 100% jinudy (asi 1m) . Díky.
o 15.04.2008, 19:25 | mr.brain
Susi: sam to tak mam a mel jsem to i u Fava a problemy to nedelalo... (myslim ty repro kabely spolecne se signalovymi)
o 18.04.2008, 12:04 | Susi
Děkujuuuu...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3357 sekund.