Navštíveno 1412x

14.04.2008, 21:04 |
quinn Zdravím, chtěl bych si vybrat nějaké rádio v cenové relaci kolem 5000, max 6000Kč, ale nevím si moc rady. Zamlouvají se mi značky Alpine, případně Kenwood. Jenže se v tom moc nevyznám a když prohlížím například alpine, nevím moc jaký je rozdíl mezi rádiem za 4000 a za 8000, až na nějaké detaily.
Takže moje požadavky jsou:
kvalitní, dynamický zvuk
červené, případně bílé podsvícení
přehrávání CD - mp3(dvd, nebo připojení flashky výhodou)
výstup na zesilovač pro zadní reproduktory
BT výhodou
Takže pokud byste mi mohli něco poradit, doporučit,....budu vděčnej.
quinn pokud by ti nevadilo dat o 150 kč vic tak bych mel Alpinku s impritem, USB, atd. Jinac hlavni rozdil je ve zvuku. kdyztak koukni na
[ Link ]
Jj A9884 moc pekne :) Taky mam :) Hlavne oproti zakladnimu Pio co jsem mel obrovsky posun...
v techto penezich jeden z techto modelu:
[ Link ] [ Link ] [ Link ] 9882Ri je stejna jako 9880ka, ma jenom v cene ipod kabel
sel bych samozrejme do 9884ky. Vsechny letosni Alpinky podporuji BT, abys rozchodil BT HF, musis ale dokoupit tento modul:
[ Link ] kdybys potreboval poradit, tak zavolej nebo napis na mail a neco vymyslime ;-)

15.04.2008, 18:12 |
quinn mrknu na to a uvidím, díky moc

15.04.2008, 18:14 |
quinn vím že je to už trošku dražší než jsem psal, ale co si mylsíš o tomto alpine?
[ Link ]

15.04.2008, 18:15 |
quinn případně jaký ej mezi nima rozdíl...díky
quinn kdyz takto tak ja bych uz spis sel do
[ Link ] moc super radio a biolite je dost velky plus
Jj to spis uz ber tu 9886 ;)

16.04.2008, 09:39 |
quinn nj ta vypadá dobře 9886.
Můžete mi prosím objasnit několik detailů?
Připraveno pro Versatile Link?
Připraveno pro OEM subdisplej?
Jde k tomu tedy připojit flaska s mp3?
diky
Ano flash disk pripojit jde , OEM subdisplay je ze to jde pripojit abys videl kterou stanici poslouchas apod. na pristrojovce(ale jue k tomu potreba dokopit adapter). Versatile Link je vystup na AiNet (snad to pisu dobre)