Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > basy v sedanu?

o Navštíveno 1791x o
o 16.04.2008, 21:47 | Kicker18
Ahoj chtel bych se zeptat na toto tema?Neco malo jsem cetl v autohifi a navigace,ale zajimaji me spise zkusenosti majitelu?Pronikaji basy do interieru treba jako v hatchbacku?Nebo jak nejlepe na to?Planoval bych to asi do opel vectra B sedan,tak pokud nekdo ma a delal muziku takj ja to vyresil treba konkretne v tomto typu auta!Ale celkove me to zajima u vsech sedanu.Thanks

o 16.04.2008, 23:14 | db-marek
napriklad sa dava basak smerom do interieru za laktovu opierku, ked ju sklopis dole, nejak [ Link ]
o 16.04.2008, 23:20 | Escudo
u dvou aut vyřešeno tak, že se udělá díra po celý délce plata a potáhne se to tkaninou pokud možno co nejvíc průzvučnou. Podmínkou je aby pod platem byl ten plech děrovanej a ne plnej, pak je to srovnatelný s hatchbagem a hlavně to neni nějaká prasečina. Časová korekce na 4m a víc :o)
o 17.04.2008, 09:54 | Pavel02
Osobní zkušenost v sedanu a po různých alternativách se jevý jako nejlepší otočit basák směrem do interiéru za loketní opěrkou (pokud je i za ní pevná přepážka tak vykuchat).
o 17.04.2008, 10:10 | Kleneex
treba takhle ;-)

foto k příspěvku  od Kleneex

o 17.04.2008, 14:48 | Kicker18
No taky me napadlo jako jedno z prvnich reseni basak do interieru,ale ted se mi jevi spise lepsi ta varianta ze dat to plato do pryc! :?o)
o 17.04.2008, 22:16 | mr.brain
ja treba nemam ani loketni operku (R 19) ale fakt je ze v zadnim plate jsou otvory jako priprava pro repro a je to slyset celkem slusne. I kdyz kdyby se to puvodni plato vyhodilo a dalo se tam neco s pruzvucnou latkou tak to urcite bude lepsi...
o 18.04.2008, 15:45 | Zephyr
já jsem pro jistotu dal dva subwoofery :-)))
o 18.04.2008, 17:33 | Kleneex
take budu davat 2x15" misto zadnich sedacek ;-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3797 sekund.