Navštíveno 3416x

Koupit tyhle repra za 3.200,-?? Nějak se mi je podařilo vydražit, ani nevím jak... teď mi přišel e-mail, že jsem šťastný výherce, ani nevím, že jsem je dražil :)
no vidiš,za ty prachy libovka :)
nejsou až tak zlý,maji takovou ošizenou vyhybku,ale zvukově slušný.
za ty penize moc dobry, ale chteji zesik a v dobre vytlumenych dverich hodne prijemne basy. Naposledy zakaznik s octavkou hledal basak a nechtel verit, ze jsme mu tam nejaky nedali :-)
jinak 28 mm hedvabne vysky a zkresleni az pri uplne nejvyssich hlasitostech, jinak porad jakoby nic :-)
zkus a pochopis, za ty penize hodne dobry! ;-)
Díky... zkusím teda... jsou to nové kousky, kdyžtak tady nabídnu k prodeji :-)
Mimo tema: Milane nemas nejake srovnani s DLS MS6A? Rozvazuji co koupit...

18.04.2008, 21:44 |
mendo lucas: na SK ich porovnaval jeden chalanisko a obysli lepsie morely. vobec sa tomu necudujem. oni su v kazdej triede popredu pred dls
Som majiteľom tých Morelov, pohon Audison = veľmi príjemný zvuk. Ako napísal Milan, treba sa riadne pohrať s tlmením a uzavretím dverí. Odvďačia sa slušným basom.
A posledná vec, s clarionom (radio) si rozumejú lepšie ako s Alpinou....

19.04.2008, 10:20 |
Lucass | Upraveno: 2008-04-19 10:21:15
Tlumeni mam, to myslim ze by se jim libilo
[ Link ] ale taky mam A9855 =( a Helix HXA400MKII tak opet nevim =) ale diky
2 Lucass: srovnani takto nemam, nevim o tom, ze by nekde byly spolu testovane
zkus je dat do auta a uslysis sam. Zvuk absolutne bez zkresleni
nad cim trosku premyslim, je ten zesilovac - uslysis sam, bude to hrat hodne dobre, ale kdybys jim dal jeste o par wattiku vice, bylo by to lepsi
ale neni ceho se bat - zkus s uslysis sam :-)

19.04.2008, 16:44 |
Lucass | Upraveno: 2008-04-19 16:46:15
Vabite me hezky =D Je to v aktivu, tak by jim mozna tech 70W stacito i kdyz tech 120 uz je docela dost, zes. ted menit nebudu, mam ho chvilku.
Jeste premyslim nad jednou variantou ze zatim vymenim pouze vysky napr. za DLS Nobelium 1 - vcelku rozumna cena a zajimave parametry =)

19.04.2008, 17:54 |
mendo lucas,morely by som opatrne zamienal s ostatnymi znackami. mt23 sa daju zohnat za slusnu cenu a charaktreom si sadnu ku str.basu
tempo boli testovane aj v SK autohifi a boli tam aj neake DLS, vyhrali tempo

19.04.2008, 19:58 |
Lucass | Upraveno: 2008-04-19 20:01:33
Jestli rozumim spravne =) tak by si moc k vyskam od Morelu nedaval stredobasy jine znacky?
Ja jsem to myslel tak ze bych zatim nechal stredobas od Espritu a dal bych na ne vysky prave ty Nobelium ktere by mohli byt slusny kdyz je to nejvyssi rada...
Z vysek mam ve vyberu DEGO Master 2000T, DLS Nobelium 1, Helix RS6, nebo neco z Morelu treba ty MT-23 ale ty na tom budou asi hur nez tyhle ostatni vid? Nebo dame chvilku ICQ jestli mas chut =)
Jestli chceš zustaly mi mt22.Nový.Asi bys me ukecal na zkoušku,kdyžtak icq.

19.04.2008, 22:18 |
Ricci Milan, tomu zakaznikovi si mal ten bassak nauctovat, ked si myslel, ze ho tam ma :-)))
lucass: MT-23 (teda Elate) sa predava za bezkonkurencnu cenu... jasne ze k supremam je este dalsi krok(skok) ale vo svojej cenovej kategorii vitazia... na kompach morel su vysky (skoro) vzdy to najlepsie
jedine, co mi na nich vadi je ten lacny plastovy povrch...

20.04.2008, 08:09 |
mendo lucas: treba vyskusat. buddha vymienal mt23 za vysky phase.stredobas zostal. zo zmeny bol viac ako nadseny(aspon vtedy)ale daj si pozor aby ta to nechytilo ako jeho,lebo behom mesiaca dost TUS-ol-pritom uz nechcel nic menit:-) podobny pripad nastal aj umna len s vatsimi nasledkami na penazenku:-) Stym plastom co pisal martin tak to ani nepostrehnes,dolezite ze hra fakt skvele a nepozna to skreslenie a rezonancku maju tiez nizko coje dost vyhoda

20.04.2008, 13:18 |
Lucass | Upraveno: 2008-04-20 13:22:18
Tak ja jsem magor, nevim proc ale myslel jsem si ze MT-23 davaj k Tempo, az ted kdyz pise noclue Elate a videl jsem cenu tak mi je to naky divny =D Asi je tedy rozhodnuto, vzhled se mi taky moc nezda, ale jestli funguj tak je to jedno.
Vcem je vyhoda ze jsou 6ohmove? Zesik dava 70W do 4ohm tak jestli tam bude 50W do sesti to by melo na vysky v pohode stacit ne?
Nebo co jeste MT-37? Cenove jsou taky jeste prijatelne, akorat ta velikost se mi uz moc nezda... Nejvic by se mi libily Supremo Piccolo =) Jinak, vsem diky.
6ohmove su preto, aby ti neodrezali usi :-)
70W poctivych by mohlo stacit... 80W@4Ohm bolo najmenej, na com som ich mal, ale to uz vpodstate stacilo.
Supremo Piccolo by se ti líbily stoprocentně...mam je v autě a je to jedna z věcí který už bych nevyměnil ani za nic :)
Jinak mezi výškama tempo a mt 22 nebo 23 je obrovskej rozdíl...kdo neslyšel asi ani neuvěří.A mezi piccolama a mt 23 leží celej vesmír...
Jinak cena mtéček je poměrně snesitelná na to jak ti to zvedne kvalitu :)

20.04.2008, 18:59 |
Lucass | Upraveno: 2008-04-20 19:01:38
noclue =)
buddha Cim a kolik si je prosim te krmil ty MT22, 23?
uz jsem chtel v pulce prispevku zacit unahlene reagovat, ze by MT23 nebo MT22 mely byt horsi nez ostatni zminene - nejdrive jsem myslel, ze to je legrace, ale bylo to mysleno vazne... nastesti jsem docetl az do konce :-)
zkus morelacke vysky MT22 co ti pise Buddha a pochopis o cem to je. Hedvabi ma svoje kouzlo a pro me nedostizne jakykoliv jinym materialem
vse je to o tom to zkusit a porovnat si ten zvuk jak se ti bude libit. Nemusi to vyhovovat kazdemu, na druhou stranu jeste jsem nepotkal nekoho, komu by nevyhovovaly :-)
jako Milan... ten, kto hodvab pocuje, tak pri nom aj zostane :-)
a je velkej rozdíl mezi 22 a 23? popř i vyhýbkama co dávají k elate a dotech?
to ti řeknu až mt22 uslyšim u tebe :)))
vypadaj hodně podobně,třeba by Milan mohl objasnit.
no já právě v ruce držel obě a připadlo mi to stejný, ale zatím jsem slyšel jen ty 22ky...jinak se mi Dotech dost líbí poslechově a bude to ještě lepší až přijdu jak zabránit, aby nevrzal tapec:-)
Hedvabi uz mam, ale trosku jine kvality =)
Inak k tym tempam je aky najvhodnejsi zosik?bude stacit 4200ka?abo 2200ka?
Proč by nestačily? :)
kámoš do nich pouští v pasivu dvakrat 85 a mlaskaj si
Je lepsie ich dat do aktivu? napr. 4200kou,abo ponehcat pasiv...islo by to cez neotech soundstrem 2x2 a macrom postriebreny na vysky 2x1,5...
Asi to chce zkusit :)
Někdo řiká že než blbě nastavenej aktiv tak radši pasiv.
Těžko radit,ja je v aktivu neslyšel.
prej serie tempo a dotech jsou v pasivu v pohodě, to až elate hraje v pasivu nic moc a na aktivu mazec...
MT22 4Ohm
MT23 6Ohm (ak sa nemylim)
tym padom sa do pasivu nedaju volne zamienat
MT22 4Ohm
MT23 6Ohm (ak sa nemylim)
tym padom sa do pasivu nedaju volne zamienat
Pánové nechcete někdo tyhle repra???? cena 3.200,-
Kua kdybych si vzpomel kdo jen to porad zadonil at mu prodam Atlasy tak je vezmu:o) uz nastal cas na zmenu..:)
btw proc hnedka prodavas, uz jsi je zkousel a nevyhovuji?
Blokni mi je prosim do zitra dik
Morelu se ti zachtelo jo? =)
buddha jestli to bylo na me, tak ne, ale vymenim je s tebou za Piccola... =D
Martyn: Já je ještě nemám ani zaplacené!! Jak jsem psal na začátku, tyhle jsem fakt vydražil ani o tom nevím :-( Já mám vybrané jiné repra... Pokud řekneš "beru" tak je hned zaplatím a jakmile mi přijdou, přeposílám tobě... Jsou to nové kousky až z Kuala Lumpur... cena by byla poloviční, ale 100Us je poštovné :-(
woe Kuala Lumpur :)))
Ja chtěl dražit radio z Hong Kongu,ale radši jsem se na to vybodnul....
kdepak picolíci zustanou navždy....doufám :)
no z toho strach nemám :-) sleduj feedback voe :-)
Takze na morel tempo 6 pasiv?4200ka + 2x3 neotech,rca proel+9887ka gut?
proč pasiv?
radio gut,kabely moc gut,zesik jakž takž....a nejnižší řada repro?
Dotechy jsou o kousek dál :)
ked mas 9887 tak urcite aktiv, potom sa na tom imprint moze vyblbnut a hlavne nebrzdit to vyhybkou
Hm s těma hlavama se nedá domluvit, aby to poslali klasickou poštou - pouze fedex, dhl, proto je to tak drahý...jinak nezapomeň na dph popř clo;-)
nikde som cital ze 87ku je problem pouzit na aktivne trojpasmo.ma to niekto takto zapojene?..87ku este nemam ale kamarat ano a viem ze to je to co chcem.zatial sa idu menit kable tak preto sa rozhodujem ci budem stavat do pasivu abo do aktivu...mam totiz nakablovany ten macrom 1,5postriebreny ktory by isiel na vysky a dokupil by som ten neotech 2x2ku...v pripade pasivu len tu 2x3ku a macrom by isiel prec....zosik by bol 4200k tym tempam....kam teraz?
9887 aktiv umí bez jedinýho problemu,nevim kde vznikaj ty fámy....
mam jí v autě....
a neotechy kup 2.2 na výšky a 2.3 na středobas .....budeš mít kabely na případnej tus a o tolik víc nestojej :)
kam teraz? to nevim,protože nevim co si tim chtěl říct :)))
TUS?to ma dufam necaka aj ked toto je uz moja tretia prestavba....Viete ako to je chcem aby to hralo nahlas a cisto a neviem kedy to konci...inak RCA budu proel,k tomuto dobry vyber?Nie je to na akustiku mam rad cisty zvuk CD a pocuvam red hot,prodigy a sem tam kontrafakt.
Končí to u nejvyšších řad....to ti mužu říct uplně přesně :)
Proel neslyšel jsem ,ale všichni chvalej.
O aktivu už jsme tě přesvědčili?

24.04.2008, 20:51 |
mendo 9887 vie 2w+sub. Bez subu len cisto 3w nevie ani jedno radio vtej triede.
Buddha tu uz spominal rozdiel mt23 vs.piccolo musim potvrdit ze je to tak. Mal som moznost vypocut MT22,23 ta ista uroven ale pri posluchu supremo alebo piccolo to je uplne niekde inde neveril som tomu aky to moze byt rozdiel. dokonca to citit aj na nevyladenej zostave zo shitovimy kablami len tak polozene na pristrojovke. Od prvej minuty som bol dost prekvapeny ako to hra a to som nezapajal ani stred aby som otestoval co zahra vyskac. Tie peniaze zato stali vobec nelutujem.
co sa tyka hlasbo a kvalitne morel toto splnuje fakt bravurne ci hybridy,elate supremo mal som dost a aste stale si pitali. Pri hlasitostiach kde mi v predoslej zostave DLS zacole skreskovat kricat tu sa este stredobas nehybe.
kelse ked uz skladas zostavu tak chod aspon do dotechov prip. hybridov len tam by to uz chcelo kvalitnejsi zos. a neviem aky mas rozpocet
Takze zosik uz putuje domov a bude Precision Power 5440...kable proel a neotech,radio neskor ta 87ka...
Tie tempa6 budu asik malo?:))zatial to pojde na ESK 165ky .
mendo: zosik asik kvalitny a co sa tyka rozpoctu kupujem len to co si mozem dovolit:))som zaciatocnik
Ber to tak že tim že pak Tempa nebudeš pod cenou prodavat tak vlastně ušetříš.Dotechy lepší,hybridy parádní...u morelu je paralela mezi cenou a hodnotou.
mendo:ja ti řikal že piccola jsou jedinečný :)))
Tak uz to mam skoro hotove....Zosik mam ten PPI 5440 a mam ho napojeny v aktive cez Pio88 na zatial hert ESK165....Hra to no super,az na tie kovove vysky...urcite to pojde do konca roka prec tak zvazujem co tam dam..Povodne som chcel Tempa6ky,len teraz mam v hlave DLSM6A,MS6A,Morel Dotech.Ktore by boli gut na ten PPI?Ten ostane a pokial som zistil nema moc velke vykony ale teraz mi na hertzoch fachci tak na polovicu...
no já mám na dotechy 2x150w rms, v reálu to bude ještě víc a myslím že je to akorát:-) tak na to mysli...morel je nenažranej:-)

06.06.2008, 00:13 |
Boďa Taky mám Dotechy 6 a živým je LRx 4.300 a nezdá se mi, že by jim těch 65W nestačilo...
nenažraný jsou ukrutně,ja jim dávám 130w a stále málo,pokukuju po 170 w zesiku a snad se hybridy konečně rozehrajou jak maj :)

06.06.2008, 10:26 |
Boďa Hoši, kam ty watty perete je mi záhadou.
2 Boda> nejde o To do stredobasu naprat 360W RMS, ale o to, ze ked hra tak na 10% vykonu, tak ma hovadsku rezervu a citit to na dynamike.... proste jedine, co je lepsie ako velky vykon je este vacsi vykon....
pozor! nemylit s cim viac pasikov, tym viac adidas :-)
Boďa: Zkus a uvidíš, není to o hlasitosti..