Navštíveno 1593x

zdravim pánové potřebuju poradit jak postupovat když chdi dávat do předních dveří repro a jak tlumi a čím ještě jsem to nedělal. dík za odpovědi všem.

19.04.2008, 20:43 |
Lucass | Upraveno: 2008-04-19 20:49:19
Hledej, tohle se tu resilo uz mockrat...
V rychlosti: udelat krouzek napr. z MDF pod repro a poradne ho pripevnit ke dverim, pro zacatek by ti mohlo postacit polepit vnejsi a vnitri plech tlumicim bitumitovym platem (napr.
[ Link ] - drzi dobre - slusnej pomer cena/vykon =) ale pres vetsi diry bez vyztuh nelepit v lete zmekne a provesi se) a na vnitrim plechu zadelat otvory (plechem, laminatem) a vse utesnit aby si docilil co nejvice uzavrenou ozvucnici. Př. moji prace:
[ Link ]
dik moc něco takoého mě stačí.
ještě mám jeren dotaz ja to budu dělat na dodávce ,ale místo originálního tapecu chcu udělat desku z mdf síla asi13 a pak to potáhnout kobercem a na tu mdf pridělám kdoužky,a musím je ještě přidelávat na dveře když budou na tom tapecu z mdf?????
Moc si nedokazu predstavit jak to designove dopadne, ale to je na tobe =) Nemusis, kdyz ta deska bude poradne spojena s dverma.
budu to vipadat jako originál tapec ten je taky rovnejakorád ze to bude z mdf a potařené kobercem. a bude na tom přidelanej kroužek s repro a ten taky potáhnu.nebo máš jinej nápad na jak varobit celej tapec novej????
Jasny treba to bude v pohode (ani nevim jak to vypada ted) jen si to nedokazu predstavit. Moznosti urcite jsou, udelat to do stavajiciho tapecu, nebo treba z laminatu...
dík já ted ležím v nemocnici v uterý budu doma tak to vyfotím a hodím to sem tak pak o tom pokecáme .pokud ti to nebude vadit a pokud neotravuju??? dík.
Jj, klidne to sem dej i kdyz toho uz vic nevim =) Ted me napada ze nemusis delat ani ty krouzky pod repro kdyz tam bude takovadle deska akorat ji kolem repro chytit ke dverim =)