Navštíveno 1888x

jaky by ste zvolily a proc?diky Alpine SWR-1242D,Hifonics BX12D2 nebo Rockford Fosgate P312D4
na jakej zes to chceš pověsit ??
spíš takhle z těchto bych se vyhnul Hifonics BX12D2 ,to spracování ,svítící membrána ,plechový koš atd -osobně mě to odrazuje
to je ode mě asi vše
jinak sám mám starej hifonics atlas 12 , ale tyhle nový nevím nevím
takovej dotaz neupsat jsi se u typu toho Hifa? pac jsi dal 2+2 (a pri zapojeni na 4 ohm je ten zes na nej slabej)a ty druhy dva jou 4+4. na ten zes bych spis zvolil Alpine SWR-1222D

23.04.2008, 01:57 |
Shr3k Já nevím, do čeho by šly zdejší holky, ale z nabízeného bych šel do eRkové Alpiny zapojené do jednoho Ohmu, jak dí Frenkie.
alpine do uzavreny nebo bassreflex?kolik litru?nema nemate nekdo skusenos?diky
Osobne bych se zas tak hifu nevyhybal, nebo alespon nevidim duvod proc. Je pravda, ze kdybych uz stavel box na tento zes, tak bych vyuzil u nej zapojeni na 2 nebo 1 ohm a ne na 4. Osobne s nimi mam dobre zkusenosti.. Co se tyka Rkove Alpiny, tak se me zda 500W RMS na tento zes celkem malo. Zkusil bych vyuzit potencional zesilovace vice. Osobne bych mohl doporucit napriklad Carpower Sonic-12 s 700W RMS a impedanci 2x2ohmy
[ Link ] . O tomto wooferu je zname, ze zvladne mnohem vice, nez ma psano. Pokud by jsi obetoval vice mista v kufru, tak je tu moznost v trochu silnejsim 15ti palcovem brachovi Sonicu 15, ktery mam dokonce i v akci
[ Link ] .
Kdyby se ti nechtelo stavet se s tim. Tak tu brzy bude moznost si vybrat z hotovyzch boxu od Hifa, pripadne napriklad od GZ..
ozvucnici si musis urcit sam podle toho, jaky styl hudby poslouchas..
Alpine do uzavrenky, umi zahrat od 16l na tlak az po 28litru na SQ. Osobne mam 12palec ve 23 litrech v hatchbacku a umi jak supr zahrat tak i zatlacit na to, ze je to uzavrenka. Vyber impedance taky zalezi jestli chces poslouchat nebo tlacit :-) A nevím jestli Rko by sneslo zapojeni do 1 ohmu na tom zesaku (spis jak dlouho). Ja ho honim do 2 ohmu monoblokem od Rainbow a zda se mi to adekvatni.
co takhle 2xAlpine SWR-1222D?zvladne to?
Martyn je s tim krmi a celkove zvukove i na tlak je to fajn ale rikal ze by snesli jeste vic =)
kdyz 2, tak SWR-1242. s impedanci 2x 4+4ohmy budes mit vyslednou impedanci 1ohm, coz znamena 1600W RMS z monobloku.. a to si myslim, ze do kazdeho davat 800W RMS je tak akorat..
pasaťák:mel by si na to i vhodnou bednu?
neni problem udelat na miru..
Starý Brutus subwoofery už jsou stejně vyprodany.Nový jsou uplně jiný :-)
[ Link ]